GATOB: Hakkımızda çıkan haberler asılsızdır

Güneydoğu Anadolu Turizm ve Otel İşletmeleri GATOB, hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğu, düzmece haber yapıldığı ortaya çıktı.

10/04/2018 17:30
GATOB: Hakkımızda çıkan haberler asılsızdır

GATOB (Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizm ve Otel İşletmecileri Birliği) Başkanı Hüseyin Aslan ve Bat-Der (Batman Turizm ve Tanıtım Derneği) Başkanı Fikret Özperk, Batman otelcileri adına bir açıklama yaparak; sözde iddialar ve bu iddiaları içeren haberleri yapanlarla, Hüseyin Aslan’ın adını kullanan kişilere karşı hep beraber hukuk mücadelesi vereceklerini açıkladılar.

Batman Turizm ve Tanıtım Derneği adına biraçıklama yapan BAT-DER Başkanı Fikret Özperk, “Biz hiçbir zaman, kamuoyuna servis edilen asılsız haberlerin ve karalama kampanyasının içinde olmadık. Biz sadece GATOB’tan ayrılma kararı aldık. Bu imzalar da, kendi içimizde almış olduğumuz bu kararın imzalarıdır" dedi.

"GATOB hayali bir dernektir, Hüseyin Aslan Hayali bir başkandır" şeklinde bir açıklama yapmadıklarını vurgulayan Özperk, "Bu haberi yapan şahsiyetler, Batmanımız'a yakışır hareket etmemişlerdir. Biz her zaman Hüseyin Aslan’ın yanındayız. Kendisi hem meslektaşımız, hem de hemşerimizdir. Batman, birlik beraberlik içindedir. Hüseyin Aslan’a karşı yapılan bu haberin aslı yoktur. Bu haberi yapan haber sitesini kınıyoruz" diye konuştu.

GATOB Başkanı Hüseyin Aslan da, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Şehrimizdeki bütün kurumlar ve yöneticiler gibi biz de bu dünyada faniyiz ve bu görevlerde de gelip geçiciyiz. Amaç sadece memleketimize hizmet ve taş üzerine taş koymaktır.

Kin ve husumeti bir tarafa bırakarak bu memlekete kim küçük bir hizmette bulunursa, önce ben ellerinden öperim. O yüzden Batman için elimizden gelen her şeyi yapalım. Hatta gücümüzün üstünde çalışmaya ve çırpınmaya devam edelim.

Batmanlı hiçbir otel yöneticisi ile problemim yok

Batmanlı hiçbir otel yöneticisi ile herhangi bir problemim yok. Biz aynı gemideyiz. Her ailede olduğu gibi mutlaka sorunlar olacaktır. Ama sorunları aile içinde çözmemiz gerektiğini düşünüyorum. Hiç kimseye bir kırgınlığım yok.

Zaten turizm kardeşlik, dayanışma ve birliktelik gerektirir. Benim de bu amaç dışında bir gayem yok. Yapılan haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı. Hayali hiçbir işte olmadık. Bundan sonra da olmayacağız."

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.