Gurmeler Calista Luxury Resort Hotel’de buluştu

Paris merkezi Chaine des Rotisseurs Gurme Derneği Antalya üyeleri, Calista Luxury Resort Hotel’de düzenlenen gecede buluştu.

31/12/2019 23:40
Gurmeler Calista Luxury Resort Hotel’de buluştu

Gastronomi sanatının ve servisinin gelişmesini amaçlayan Paris merkezli Chaine des Rotisseurs Derneği Antalya üyeleri, Calista Luxury Resort Hotel’de düzenlenen geleneksel yemekte buluştu. Birbirinden seçkin örneklerin sunulduğu gecede, her biri birbirinden lezzetli yemeklerin tadına bakan aynı zamanda sunumu en ince ayrıntısına kadar inceleyen gurmeler, otel yönetimine ve otelin lezzet ustalarına tam not verdi.

64 dernek üyesinin katıldığı gecede, otel aşçıları tarafından hazırlanan seçkin yemekler muhteşem servisle misafirlere sunuldu. Yemekte Chaine des Rotisseurs Antalya derneği üyelerine ağırlıklı olarak Likya şarapları eşliğinde Jumbo Karides ve Yengeç Kombinasyonu, Somon Balığı Filetosu, Kuru Meyveli Yeşil Salata, İstiridye Mantarlı Kuzu Filetosu ve Mojito Sorbe, Camembert Soslu Dana Bonfilesi, Calista Mousse ve tatlı olarak da Çikolata Ağacı sunuldu.

Lezzet ve keyfin bir arada yaşandığı gecede konuşan Chaine des Rotisseurs Antalya Başkanı Nihat Tümkaya, ev sahipleri Calista Luxury Resort Hotel Genel Müdürü Ali Kızıldağ’a teşekkür edip plaket verdi. Gecede ayrıca, Executive Chef Sercan Erdoğan ve ekibine, Servis Müdürü Burçak Erdoğan ve Yiyecek İçecek Müdürü Can Yörük’e teşekkür edildi.

 

 

                                                                                                                               


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.