Güçlü TÜRSAB’dan Körfez ve Arap ülkelerine videolu mesaj

Güçlü TÜRSAB, ülke genelinde uygulanmaya başlayan Olağanüstü Hal Uygulaması’nın ardından Körfez ve Arap ülkelerine video mesaj yayımladı.

31/12/2019 23:40
Güçlü TÜRSAB’dan Körfez ve Arap ülkelerine videolu mesaj

‘’Türkiye her zamankinden daha güvenilir’’ mesajının verildiği Arapça video sosyal medya hesapları üzerinden Körfez ve Arap ülkelerindeki milyonlarca kişiye ulaştı. 15 Temmuz gecesi hain terör örgütü FETÖ tatafından yapılmak istenen darbe girişiminin ardından tüm ülkede 3 aylığına OHAL ilan edilmesi turizm sektörü temsilcilerini harekete geçirdi.

Türkiye’de OHAL uygulamasının hayata geçmesiyle birlikte sosyal medya üzerinden yayınladığı Arapça mesajla milyonlarca yabancı turiste ulaşan Güçlü TÜRSAB Sözcüsü Hasan Erdem, “Türkiye şuanki durumu öncesinden daha iyi ve güvenilir. Can ve mal güvenliğiniz her zamankinden daha emin ellerde” dedi.

Türkiye’de 15 Temmuz gecesi hain terör örgütü FETÖ tatafından yapılmak istenen darbe girişiminin ardından tüm ülkede 3 aylığına OHAL ilan edilmesi turizm sektörü temsilcilerini harekete geçirdi. TÜRSAB tarafından önceki gün OHAL uygulamasına dair yurtdışına yönelik hazırlanan ingilizce duyuru metnini web sayfasında yayınlamasının ardından Güçlü TÜRSAB Platformu da Arapça bir video mesaj yayınladı. Güçlü TÜRSAB Sözcüsü Hasan Erdem tarafından yayınlanan video sosyal medya araçları Facebook, İnstagram, Youtube ile birlikte Whatsap aracılığıyla Arap ülkelerindeki milyonlarca takipçiye ulaşıldı.

TÜRKİYE HER ZAMANKİNDEN DAHA GÜVENİLİR

Yayınladığı kısa video mesajında Körfez ve Arap ülkelerindeki vatandaşlara seslenen Güçlü TÜRSAB Sözcüsü Hasan Erdem şunları söyledi: “Türkiye’nin şuanki durumu öncesinden çok daha iyi durumdadır. Can ve mal güvenliğinizin eskisinden çok daha iyi şekilde varolduğunu sizlere müjdelemek isterim. Allah’ü Teala’nın dışında hiçkimse Türkiye’nin içinde buluğu huzur ve güven ortamını bozamaz. Türkiye halkı sizlerin ziyaretinden gurur ve iftihar duymaktadır. Sizleri sabırsızlıkla bekliyoruz. Ben ve Türk halkı sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.’’


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.