Golf turizmine Güney Kore dopingi

Regnum Carya Golf&Spa Resort Turizm Yatırımları Danışmanı Geylan Dursunoğlu, Güney Koreli turizmciler ile iyi ilişkiler kurduklarını belirterek ilk etapta yaklaşık 4 bin Güney Koreli golf turisti ağırlamayı hedeflediklerini duyurdu.

31/12/2019 23:40
Golf turizmine Güney Kore dopingi

Regnum Carya, Güney Koreli golf tutkunu turistleri ağırlamayı hedefliyor. Yeni pazar arayışları ile turizmde pazar çeşitliliğine öncülük eden Regnum Carya Golf&Spa Resort, Güney Koreli turizmcileri ağırladı. Regnum Carya Golf&Spa Resort Turizm Yatırımları Danışmanı Geylan Dursunoğlu, Güney Koreli turizmciler ile iyi ilişkiler kurduklarını belirterek ilk etapta yaklaşık 4 bin Güney Koreli golf turisti ağırlamayı hedeflediklerini duyurdu.

Regnum Carya Golf&Spa Resort, THY ve Edo Tourism işbirliği ile Güney Kore’nin en önemli turizm acentelerinin yöneticilerini misafir etti. Güney Koreli turizmcilere, Regnum Carya’nın yanı sıra Belek ve ilçedeki golf turizmi potansiyeli de tanıtıldı. Belek’in havasına, doğasına ve golf turizmi potansiyeline hayran kalan Güney Koreli turizmciler, Belek’i ülkelerinde, önemli bir golf turizm merkezi olarak tanıtacaklarını duyurdu.

Yeni pazar arayışları çerçevesinde Uzakdoğu’ya ağırlık verdiklerini ve bu kapsamda Güney Koreli turizmcileri ağırladıklarını belirten Regnum Carya Golf&Spa Resort Turizm Yatırımları Danışmanı Geylan Dursunoğlu, hedeflerinin ilk etapta yaklaşık 4 bin Güney Koreli turist ağırlamak olduğunu söyledi. Dursunoğlu ayrıca; belirli dönemlerde Japonya, Güney Kore gibi ülkelere giderek turizm ilişkilerinin gelişmesi adına çalışmalarda bulunduklarını da sözlerine ekledi.

Samsung’un eski CEO’su Yoon Woo Lee, turizm elçimiz oldu

Golf tutukusuyla tanınan Samsung’un eski CEO’su Yoon Woo Lee, geçtiğimiz hafta geldiği Regnum Carya Golf&SPA Resort’ta güzel havanın tadını çıkardı. Güney Kore’den birlikte geldiği arkadaşlarıyla birlikte doyasıya golf oynayan Woon Lee, Akdeniz’in ılıman iklimi ve sahip olduğu golf sahalarıyla Koreliler için son derece uygun bir lokasyon olduğunun altını çizdi. Türkiye’ye daha önce de pek çok kez geldiğini ve turistik bölgeleri ziyaret ettiğini belirten Woon Lee, gönüllü bir turizm elçisi gibi davranarak özellikle Belek’i ülkesindeki dostlarına tavsiye edeceğini vurguladı.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.