Golf merkezleri Club Med 2 yelkenlisi ile keşfedilecek

Club Med, Akdeniz ve Karayipler’e karşı golf keyfini yaşamak isteyenleri Club Med 2 yelkenlisine davet ediyor.

31/12/2019 23:40
Golf merkezleri Club Med 2 yelkenlisi ile keşfedilecek

Yaz döneminde Lizbon’dan Barselona’ya, Nice’ten Ibiza’ya kadar Akdeniz’in maviliklerini golfün yeşiliyle buluşturan Club Med 2 yelkenlisi, kış döneminde Saint Kitts ve Nevis, Antigua ve Porto Riko gibi Karayipler’in keşfedilmemiş güzelliklerine yelken açıyor. Spa’dan su kayağına, şnorkelle dalıştan özel keşif gezilerine kadar her aile için aktiviteler sunan Club Med 2’de yer ayırtmak için erken rezervasyon dönemi başladı!

Premium Her Şey Dahil tatil konseptinin yaratıcısı ve dünyadaki lider uygulayıcısı Club Med, olağanüstü yelkenlisiyle golf severleri Akdeniz’in en gözde golf rotalarında bir seyahate çıkarıyor! Gurme restoranlarda muhteşem lezzetler, özel keşif gezileri, spa, su kayağı, şnorkelle dalış, yelkencilik ve daha nice aktivitesiyle benzersiz bir tatil deneyimi sunan Club Med 2 yelkenlisi ile eşsiz manzaralara sahip birbirinden farklı pistlerde golf keyfini yaşamak mümkün oluyor.

Şampiyonların pistlerinde golf keyfine Lizbon, Barselona, Ibiza, Saint Tropez ve Nice’in güzellikleri eşlik ediyor. Club Med 2 yelkenlisi ile yaz dönemi golf paketlerinde ilk rota 28 Nisan tarihinde başlıyor ve 9 gece sürüyor. Portekiz’in başkenti Lizbon ile başlayan rota, Nick Faldo ve Tiger Woods gibi ünlü golf şampiyonlarının da övgüsünü alan Algarve Portimao bölgesinde devam ediyor. Club Med 2 yelkenlisi daha sonra Cebelitarık, Sea, Ibiza, Barselona, Rosas, Saint Tropez ve Nice duraklarıyla 9 gece süren bu yolculukta golf severleri muhteşem manzaralar, pistler ve denizden su sporlarına farklı aktivitelerle tatil deneyimine doyuruyor.

Club Med 2 yaz dönemi golf paketlerinin ikinci durağı ise 14 Ekim 2015’te Fransa’nın Nice kenti ile başlıyor. Fransız rivierasının incisi Nice’te golf deneyimi ile başlayan seyahat 9 gece sürüyor ve Rosas, Barselona, Ibiza, Sea, Malaga, Fas’ın bohem şehri Tanca, İspanya’nın Batı sahilinin incisi Cadiz ve Portekiz’in başkenti Lizbon ile son buluyor.

Kış döneminde Karayipler’de golf keyfi için %15 indirimli erken rezervasyon fırsatını kaçırmayın!

5 direği ve geniş güvertesiyle dünyanın en büyük yelkenlileri arasında yer alan Club Med 2 yelkenlisinin kış dönemi golf rotaları ise erken rezervasyon dönemi ile birlikte her zamankinden daha avantajlı. Kış dönemi golf paketleri Karayipler’in dünyaca ünlü golf destinasyonlarını kapsıyor. 12 Ocak 2016’da başlayan ilk rota kapsamında Club Med 2, Doğu Karayipler’in şirin ada ülkesi Saint Lucia’dan demir alarak 20 Ocak tarihine kadar Barbados, Antigua, Porto Riko ve Anguilla’ya uğruyor. Club Med 2’nin misafirleri bu turda Karayipler’in eşsiz manzarasına nazır golf pistlerinde golf keyfini yaşarken yüzme ve su sporları aktivitelerinin de tadını çıkarabiliyorlar.

22 Ocak’ta başlayan ikinci rota ise Karayipler’in doğal güzellikleriyle keşfedilmeyi bekleyen adası Saint Kitts ile başlıyor ve sırasıyla Saint Thomas, Nevis ve Anguilla duraklarıyla son buluyor. Club Med 2 yelkenlisi tüm bu destinasyonlarda yelkenliden ada merkezlerine olan transferleri de üstleniyor. Kış dönemi golf paketlerini bugünden satın alanlar %15’e varan indirimlerden ve en iyi fiyat garantisinden faydalanabiliyorlar!

Club Med, Club Med 2 cruise yelkenlisinin dışında 4 kıtada Karayipler’den Alp Dağları’na, Kuzey Afrika ve Akdeniz’den Endonezya’ya kadar birçok ülke ve coğrafyada 20’den fazla tesisinde müşterilerine golf deneyimi sunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.