Gloria Hotels'e bir ödül de Booking.com'dan

Gloria Hotels & Resorts, Booking.com sitesinden alınan yorumlara istinaden dağıtılan Guest Review 2016 Ödülü’nün sahibi oldu.

31/12/2019 23:40
Gloria Hotels'e bir ödül de Booking.com'dan

Antalya Belek’te yer alan ve Gloria Hotels & Resorts markası altında faaliyet gösteren Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort ve Gloria Verde Resort; Booking.com Guest Review 2016 ödülünü aldı.

Nehrin denize, denizin doğaya karıştığı masalsı atmosferi, doğanın benzersiz güzelliklerini seyredebileceğiniz konforlu odaları ve dünya mutfağından eşsiz tatlar sunan mutfağı ile Gloria Hotels & Resorts; dünyanın lider turizm sitesi Booking.com misafirlerinin verdikleri oylarla bu ödülü almaya hak kazandı. Booking.com ziyaretçileri tarafından yapılan oylamada; Gloria Verde Resort ve Gloria Golf Resort 8.7, Gloria Serenity Resort ise 9.1 puan alarak ödüle layık görüldü.

Turizm sektöründeki en saygın organizasyonlardan biri olan ve her yıl düzenlenen Guest Review Awards, sektörde hizmet veren kuruluşlar için başarı sembolü olarak görülüyor. Muhteşem ambiansı ve seçkin hizmetiyle Antalya Belek bölgesindeki 5 yıldızlı oteller arasında bir adım öne çıkan Gloria Hotels & Resorts, konuklarına esşiz bir tatil deneyimi vaat ediyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.