Germanwings İzmir seferlerini arttırıyor

Düsseldorf çıkışlı uçuş sayısını artırmaya devam eden Germanwings, İzmir uçuşlarının sayısı arttırıyor. Şirket, temmuz ve ağustos ayında İzmir’e haftada üç kez yerine dört kez uçmaya başlayacak.

31/12/2019 23:40
Germanwings İzmir seferlerini arttırıyor

Germanwings, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirdiği mevcut uçuşların yanı sıra, 1 Temmuz 2015 itibariyle Türkiye'nin üçüncü büyük şehri İzmir’e Çarşamba günlerinde ek sefer sunuyor. Bu uçuşlar, 11:25 Düsseldorf’tan çıkış, 15:30 Türkiye'ye varış şeklinde düzenlenecek. Dönüş uçuşları yerel saat ile 16:10’da gerçekleşecek.

Türkiye'nin muhteşem Ege kıyısında yer alan İzmir, şehir olarak sunduğu güzelliklerin yanı sıra, Kuşadası ve Çeşme gibi İzmir’den araba ile kolaylıkla ulaşılabilen turistik tatil beldelerini de çevresinde barındırıyor. Ayrıca, İzmir’den Sakız ve Sisam Yunan adalarına da feribotla ulaşım mümkün. Bunun yanı sıra, Kemeraltı Çarşısı gibi popüler Türk çarşılarına da ev sahipliği yapıyor.

Germanwings Düsseldorf çıkışlı uçuşlarını artırıyor, yeni rota: Hırvatistan,Rijeka

Germanwings, Temmuz ve Ekim ayları arasında Kuzey Ren-Vestfalya’nın başkenti Düsseldorf’tan Hırvatistan Rijeka’ya seferler düzenleyecek. Perşembe ve Cumartesi günleri düzenlenecek olan Düsseldorf çıkışlı Rijeka uçuşlarının kalkış saatleri Cumartesi günleri öğleden sonra, Perşembe günleri ise 11:10’da gerçekleşecek.

Hırvatistan’ın liman kenti Rijeka ve çevresindeki bölge, antik anıtları ve tarihi binaları ile birlikte pek çok güzelliği birarada sunuyor. Yürüyerek veya bisikletle şehri keşfetmek mümkün iken ulaşılmak istenilen noktaya, düzenli olarak 17 sefer düzenleyen otobüsler ile de kolaylıkla varılabiliyor. Sanat ve kültüre ilgi duyan ziyaretçiler, eski binaları ve antik kalıntıları ile tarihinin etkileyici bir illüstrasyonunu ortaya koyan bu şehirden çok memnun kalacaklar.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.