Germanwings'e en iyi Low Cost ödülü

Germanwings yolcularına verdiği hizmetlerle en iyi low-cost havayolu seçildi.

31/12/2019 23:40
 Germanwings'e en iyi Low Cost ödülü

1 Temmuz itibariyle yepyeni konseptiyle uçmaya başlayan Germanwings, ünlü Alman gözetim şirketi SWR3 tarafından en iyi low-cost havayolu seçildi. Germanwings yolcularına sunduğu güvenlik, dakiklik, konfor ve servis hizmetleriyle toplamda 156 puan alarak diğer havayollarını geride bırakıp birinciliği elde etti.

SWR3 ekibi, Stuttgart Palma de Mallorca arasında gerçekleştirilen uçuşu test ederek Germanwings’in yolcularına uçuş sırasında sunduğu hizmeti deneyimlemiş ve havayoluna şirketine en yüksek puanı vermiştir.

Germanwings’in puan almış olduğu hizmetler arasında; rezervasyon, check-in, boarding, güvenlik, dakiklik ve uçuş sırasında sunduğu konfor ve servis hizmetleri bulunuyor. 

Testi gerçekleştiren ekip deneyimlerini şöyle anlattı ‘Uçuş sırasında çok az bir ekstra ücret ödeyerek smart tarifeyi seçtik ve bagaj hakkı, geniş mesafeli koltuk ve yiyecek-içecek satın aldık. Kabin görevlilerinin sıcak kanlı, güler yüzlü ve tecrübeli olması sayesinde de adeta low-cost bir havayoluyla uçtuğumuzu unuttuk.’

Germanwings yolcularına ‘a la carte’ hizmet sunuyor

‘Yeni Germanwings’ konsepti altında yolculara ‘a la carte flying’ (alakart uçuş) hizmeti veren havayolu, yolcuların kendi bireysel ihtiyaçlarına uygun olarak paketlerini oluşturmalarına olanak sağlıyor. Yolcular, dilediklerinde hiçbir ekleme olmaksızın sadece düşük tarifeli uçuşun keyfini sürerken, isterlerse pek çok ekstra hizmeti de uçuş yanında satın alarak yüksek kalitede yolcu deneyimi de yaşayabiliyor.

‘Yeni Germanwings’ yolcularına 3 farklı hizmet paketi sunuyor. En iyi ve yüksek kalitedeki ‘Best’ seçeneği özellikle iş seyahati yapan yolcuların tüm ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte tatil ve gezi amaçlı seyahat eden yolculara da hitap ediyor.  İkinci bir seçenek olan ‘Smart’ seçeneği ise yolculara bazı ek hizmetler sunulan ancak yolcuların diledikleri her hizmeti ekstra olarak eklenebildiği bir seçenek oluyor. Üçüncü ‘Basic’ seçeneği ise yolculara hiçbir ek hizmet olmaksızın sadece düşük tarifeli uçuş sunuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.