Germania kışın da Antalya'ya uçacak

Almanya'nın köklü havayolu Germania, 2018 yazına yönelik Türkiye uçuş noktalarındaki başarılı satış başlangıcının ardından Türkiye’nin güney sahillerine ilave seferler düzenlemeye karar verdi.

14/03/2018 16:02
Germania kışın da Antalya'ya uçacak

Şirket aynı zamanda, gelecek kış programı için Antalya uçuşlarını artırmaya yönelik planlamalar yaptı. Yeşil-beyazlı firma, Almanya'daki sekiz havalimanından (Bremen, Dresden, Erfurt-Weimar, Münster/Osnabrück, Nürnberg, Rostock-Laage, Berlin-Schönefeld ve Friedrichshafen) Antalya’ya gerçekleşecek olan uçuşlarına, kış mevsiminde de devam edecek.

Seferlerin çoğu tüm yıl boyunca sürecek. Germania, Türkiye'de toplam 15 havalimanına uçuyor. Airporthaber'de yer alan habere göre, firmanın tatil uçuşlarına ilişkin yaz 2018 uçuş hacmi, geçtiğimiz yıla oranla %57’lik bir artış gösteriyor.

Türkiye'ye haftada 60 sefer

Nürnberg ve BerlinSchönefeld'den Antalya'ya, Münster/ Osnabrück'ten İstanbul'a ve de Düsseldorf'tan Kütahya/Zafer'e olmak üzere daha öncesinden duyurulmuş yeni seferler de buna dahil. Germania, Almanya ve İsviçre'den Türkiye'ye haftada 60 sefer düzenleyecek.

Bu seferler tatil destinasyonlarının yanında VFR (Dost ve Aile Ziyareti) sektörüyle ilişkili uçuşları da kapsayacak. Germania, Aralık ayında Berlin çıkışlı birçok yeni seyahat rotası ekleneceğini duyurmuştu. Antalya ve Bodrum'un yanı sıra Dalaman, Samsun, Kayseri ve Gaziantep'e birçok haftalık sefer sunuluyor.

Türkiye'den hiç vazgeçmedi

Bu olumlu gelişmelerde Germania'nın geçtiğimiz son iki yılda Türkiye pazarından çekilmemesinin büyük bir payı var. Geçtiğimiz hafta Berlin'de düzenlenen ITB Turizm Fuarında Germania yönetimi ve Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş arasında düzenlenen bir görüşme sırasında bağımsız havayolu şirketi, kurduğu güçlü turistik ilişkilere dair olumlu geri dönüşler aldı.

Şimdi ise Germania Holidays, bu uçuşların yanında Türkiye için yeni tatil paketleri sunmaya hazırlanıyor. Germania'nın hedeflediği destinasyonlardaki prestijli otellerle anlaşıldı. Yeni tatil paketlerinin en geç Nisan ortasında sunulması bekleniyor. Germania'nın yeni destinasyonlara tek yönlü uçuşları sadece 59 avrodan başlıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.