GATOB’tan anlamlı kampanya

Ramazan ayı nedeniyle son derece anlamlı bir kampanya başlatan GATOB (Güneydoğu Anadolu Turizm Otelciler Birliği ) ve Barış Amcalar ( Barış Köprüsü) terör mağduru yetim öğrencileri hem giydirecek hem de kumanya dağıtacak.

31/12/2019 23:40
GATOB’tan anlamlı kampanya

GATOB Başkanı Hüseyin Aslan, ‘biz daha önce özelikle terörün yoğun olduğu il ve ilçelerde binlerce kitap dağıttık binlerce öğrenciyi giydirdik. Bu günde terör mağduru öğrenci kardeşlerimize Ramazan ayı için Barış Köprüsü’ye beraber hem kumanya hem de elbise yardımı başlattık.

Aslan, beni asıl mutlu eden tüm Türkiye’nin bölgeye ve bölge insanına sahip çıkmasıdır. Bu gösteriyor ki biz büyük ve güçlü Türkiye’nin bir parçasıyız .Biriz, bütünüz ve bizi bölmeye çalışanlara karşı ayaktayız bu tür yardımlar bir nebzede olsa çocuklarımızı mutlu edecek yalnız olmadıklarını hissettirecektir çünkü  bu gençler milli birliğin ve bütünlüğünün gelişiminde mihenk taşı olacaktır.

Bizlerle birlikte yarınlara umut aşılamanız için sizleri aramızda görmek istiyoruz. Hiçbir iyiliğin karşılıksız kalmayacağı bir tebessüm olmaya davet eden Aslan, kampanya destek olmak isteyenlerin 05342833260 nolu telefondan bilgi alabilirler' dedi.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.