Gastronomi dünyasını buluşturan gece

Gastronomi Turizmi Derneği tarafından düzenlenen 'Gastronomiye Gönül Verenler Gecesi’nde, gastronomi ve gurme turizmi duayenlerini bir araya getirdi.

17/01/2018 21:39
Gastronomi dünyasını buluşturan gece

Gastronomi Turizmi Derneği, ‘Gastronomiye Gönül Verenler Gecesi’nde, gastronomi ve gurme turizmi duayenlerini bir araya getirdi.

Turizm Eski Bakanı Bülent Akarcalı’nın Baltalimanın’daki köşkünde gerçekleştirilen geceye; aralarında Volkan Ataman, İnoksan Mutfak sahibi Vehbi Varlık, Belediyeler Birliği Genel Başkanı Mehmet Duman, Karaköy Güllüoğlu sahibi Nadir Güllü, dünyaca ünlü Kars Kaşarı'nı dünya markası yapan İlhan Koçulu, Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Yalçın Manav, Güler Osmanlı Mutfağı CEO’su Ali Güler, Cüneyt Asan, Den Den yatçılık firmasının sahibi Tamer Köseoğlu, TÜRSAB Asya BYK Başkanı Ali Bilir, Turizm eski İl Müdürü ve İstanbul Kültür Elçileri Derneği Başkanı Nedret Apaydın, Nil Ünal, Müge Boz, TURES Anadolu Yakası Başkanı Mehmet Temel, Shopingfest Genel Müdürü Hicran Özbük'ün de bulunduğu çok sayıda seçkin şef, gurme, gastronomi uzmanı ve turizmci katıldı.

Kayla Mutfak Sanatları şef ve öğrencilerinin hazırladığı, Gaziantep Mutfağı’na ait yöresel lezzetlerin beğeniye sunulduğu gecede, birçok gastronomi uzmanına ödül mahiyetinde plaket takdim edildi. Gece, Den Den Yatçılık tarafından düzenlenen boğaz turu ile devam etti.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.