FTI’den Türk turizmine yeni yıl desteği

Avrupa’nın en büyük turizm operatörlerinden FTI Group, SunExpress ve Almanya’nın ünlü TV sunucusu Gülcan Kamps ile Türk - Alman dostluğunun 60. yıldönümünü kapsamında hayata geçirdiği projesiyle Türkiye – Almanya arasındaki seyahat ve turizm aktivitesini artırmayı hedefliyor.

31/12/2019 23:40
FTI’den Türk turizmine yeni yıl desteği

Almanca konuşulan pazarın lider turizm operatörü FTI Group, Almanya’nın önde gelen turizm alışveriş kanalı Sonnenklar TV aracılığıyla SunExpress ve Türk asıllı ünlü TV sunucusu Gülcan Kamps ile ortak bir projeyi uygulamaya başlıyor. Türk – Alman dostluğunun 60. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen kampanya kapsamında SunExpress “Akrabalarını ve Arkadaşlarını Ziyaret Et” sloganıyla uçak bileti fiyatlarında büyük oranda indirim yapacak. Gülcan Kamps ise projede Dostluk Elçisi olarak görev alacak. Kamps 13 Ekim'de Sonnenklar TV'de Mutfaktan Tatil İştahı” adlı programda yer alacak ve en sevdiği Türk yemeklerini hazırlayacak.

Sunnenklar TV Genel Müdürü Andreas Lambeck, proje ile ilgili yaptığı açıklamada "Almanya’nın en büyük seyahat alışveriş kanalı olarak Türk turizmine, iki ülke arasındaki dostluk bağlarına yürekten inanıyoruz ve böylesine güzel bir projeyi hayata geçirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. En büyük iş ortaklarımızdan SunExpress ile yeni bir proje dolayısıyla tekrar bir araya gelmek kampanyanın başarıya ulaşmasında son derece etkili olacak. Almanya’nın en ünlü TV sunucularından Gülcan Kamps ise, Almanya'ya yüzde yüz entegre olmasına rağmen, Türk anne ve babasının ülkesini çok iyi tanıyor ve Türkiye ve Almanya'daki insanlar arasındaki uzun soluklu dostluğa büyük saygı duyuyor. Bu nedenle kampanyamızda Kamps’ın da yer alıyor olması bizim için oldkça anlamlı" değerlendirmesinde bulundu.

SunExpress Ticari Direktörü Peter Glade ise, “60. Yıl Alman –Türk Dostluğu” projesini değerlendirdiği açıklamasında: “Bu kampanyanın bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Bir tatil uzmanı ve güvenilir bir iş ortağı olarak iki ülke arasındaki insanları birbirine bağlamaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz” dedi.

Proje ile ilgili açıklama yapan Gülcan Kamps: "Almanya'da yaşayan ve bu ülkeye gönül veren Türk aileler ile Türkiye’nin güzelliklerini görmüş, misafirperverliğini hissetmiş, tatil ülkesi olarak seçmiş milyonlarca Alman vatandaşına sesimi duyurarak bu derin ilişkiyi tekrar güçlendirmek istiyorum" dedi.

Sonnenklar TV, son günlerde Türk ve Alman basınında gündeme gelen olumsuz haberlerden uzaklaşarak “60. Yıl Alman –Türk Dostluğu” kampanyasıyla iki halk arasında çok derin bir bağ olduğunu hatırlatıyor. Kampanya ile ilgili Gülcan Kamps, 12 Ekim'de Münih'te saat 16:00'da düzenlenecek basın toplantısı ile tüm detayları ayrıntılı olarak anlatacak. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.