Farklı Lezzetler Barcelo’da

Barcelo Eresin Topkapı Hotel Picasso Restaurant farklı tatlar deneyebilmeniz için Aralık Ayı sonuna kadar seçilmiş mutfaklardan özenli lezzetler sunuyor.

31/12/2019 23:40
Farklı Lezzetler Barcelo’da

Pazartesi ve Çarşamba günleri İtalyan Pasta & Pizza. Ev Yapımı Ravioli, Akdeniz Usulü Risotto, Mozarella, sosis, mantar, domates soslu Pizza Calzone, Mozarella peynir, mantar, zeytin, mısır, sosis, dana jambon ile Pizza Extravaganza ve Sıcak çikolata soslu Cassatta, Frambuaz soslu Panna Cotta seçeneklerden bazıları.

Salı, Asya Lezzetleri. Taze Sushi Çeşitleri, Asya usulü balık çorbası, somonlu avokadolu rulo, Teriyaki soslu somon, Sebzeli noodle ile Asya Usulü Bonfile dilimleri, tatlılardan Susamlı Kızarmış Dondurma.

Perşembe, Tex-Mex. Quesadillas, Avokado, ekşi krema soslu dana Fajita, Burritos ve enfes tatlı Elmalı Chimi.

Cuma, Ege Balık & Mezeleri. Ege börülce, Girit salata, Bakla Fava, Semizotu, Lakerda, Enginar, İzmir Tulumu ile Ege Salata, şişte baby kalamar, Izgara sardalya. Ege’ye özgü Karamelli Ayva Puding ve İncir Tatlısı.

Cumartesi ve Pazar, Kebap & Mezeler. İmam Bayıldı, Yaprak Sarma gibi Zeytinyağlı çeşitleri, baharatlı yoğurt sos ve çeri dometesli paçanga, soğan ve yoğurtla marine edilmiş kuzu eti ile Kuzu Kebap yanı sıra Urfa Kebap ve Topkapı Kebap. Sakızlı Fırın Sütlaç ve Künefe yerel tatlardan vazgeçemeyenlere...

Executive şef Macit Kalfa ve ekibi tarafından hazırlanan daha birçok seçenek lezzet tutkunlarını bekliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.