Ev konforundaki lüks hizmet Park Prestige Suites

Park Bosphorus Hotel bünyesinde faaliyet gösteren Park Prestige Suites, İstanbul’da ev konforunda lüks hizmet arayan yerli-yabancı turistlerin tercihi oldu.

31/12/2019 23:40
Ev konforundaki lüks hizmet Park Prestige Suites

65 metrekarelik stüdyo dairelerden, 950 metrekarelik 4+1’lere kadar birbirinden farklı özeliklere sahip 65 süit dairede bir günden bir yıla kadar hizmet veriliyor. Süit daireler yüzde 70 ile 80 arasında doluluk oranına ulaşan süit daireler farkını ortaya koydu.

İstanbul’un en lüks oteli Park Bosphorus Hotel bünyesinde yer alan Park Prestige Suites, lüks hizmet isteyen ancak ev konforundan da vazgeçmeyen yerli-yabancı misafirlerin merkez üssü oldu. Özel otopark, günlük temizlik, otel restoran ve outletlerinde özel indrimler gibi fark yaratan ayrıcalıklı hizmetleri ile misafir sadakatini yakalamayı başaran Park Prestige Suites’in hizmetlerini bir basın toplantısı ile basın mensuplarıyla paylaşan Park Bosphorus Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, sundukları hizmetlerle misafir sadakatini yakalayıp ağırlanan misafirlerin de yüzde 60 'inin Park Prestige Suites'leri tekrar tercih ettiklerini söyledi.

65 ÖZEL DAİRE

İstanbul’da 4 bin 500 metrekarelik terası ile Boğaziçi köprüsünden Tarihi Yarımada’ya kadar uzanan panaromik manzarasıyla öne çıkan Park Bosphorus Hotel bünyesinde faaliyet gösteren ve 65 daireden oluşan Park Prestige Suites’in özelliklerinden bahseden Şahin şu bilgileri verdi:

“Süitlerimizde 65 metrekarelik stüdyo dairelerden, 950 metrekare 4+1’lere kadar birbirinden lüks farklı seçenekler mevcut. Bir günden bir yıla farklı sürelerde konaklama fırsatı sunuyoruz. Günlük konaklama fiyatlarımız 450 Euro ile 10 bin Euro arasında değişiyor. Aylık konaklama fiyatlarımız ise, 5 bin Euro'dan başlayıp 40 bin Euro'ya kadar çıkıyor. Kalış süresi uzadıkça misafirlere daha avantajlı fiyatlarla konaklama fırsatı da sunuyoruz.”

MANZARA FİYATI ETKİLİYOR

Trafiğin günden güne yoğunlaştıgı İstanbul’da, şehrin merkezi Taksim Gümüşsuyu’nda konumlanan Istanbul Boğazı’nı kucaklayan süitler konuklarına huzur vadediyor. Park Prestige Suites’te, konaklama fiyatlarını, büyüklük, yatak odası sayısı, odanın Boğaz manzaralı, bahçe manzaralı ve şehir manzaralı olması gibi faktörler etkiliyor.

YABANCI YÖNETİCİLERİN GÖZDE MEKANI

Park Prestige Suites, iş dünyasından yöneticiler, ceolar, konsoloslar ve bürokratlar gibi üst düzey isimler tarafından tercih ediliyor. Türkiye’ye atanan yabancı yöneticilerden de uzun dönem konaklamalarda yoğun talep alan Park Prestige Suites, konuklarına ev sıcaklığı sunarken, doğum günü, kişilere özel partiler gibi kutlamalar için de sık sık kullanılıyor. Yurt dışından gelen çocuklu aileler, taşınma ya da tadilat nedeni ile ev arayışında olanlar tarafından da Park Prestige Suites, yoğun talep alıyor.

Tüm otel hizmetlerinden faydalanabiliyorlar

Park Prestige Suites’te konaklayan misafirler, açık büfe kahvaltı ve günlük temizlik hizmetinin yanı sıra fitness, havuz, SPA alanları ile birlikte Park Bosphorus Hotel’in diğer tüm hizmetlerinden indirimli yararlanabiliyorlar.

Ayrıca, elektrik, su, ısıtma, soğutma, internet gibi giderlerin dışında uzun kiralamalarda sunulan bir araçlık otopark hizmeti de süit kira bedelinin içinde yer alıyor. Süitlerde kalan konuklar, Park Bosphorus Hotel’in sunduğu Laundry hizmetlerinden yüzde 50 ve otelin diğer outletleri gibi seçkin hizmetlerinden de yüzde 20 indirimli olarak faydalanabiliyorlar.

Park Bosphorus Suites basın toplantısında konuşan CVK Park Bosphorus Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, İstanbul’da De Luxe olarak hizmet veren 3 otelden biri olduklarını, 65 özel dairesi ile bu segmentte hizmet veren en büyük otel olduklarını vurguladı.

Bahri Şahin konuşmasında şunları söyledi:

- 8.500 metrekarelik SPA, fitness ve welness alanımız var. 28 Avrupa ülkesi arasında en büyük SPA, fitness alanı. Bünyesinde başkanlık süitini ve kral dairesini bulunduran tek otel. 850 m2’lik büyüklüğü ile Türkiye’nin en büyük başkanlık süitine sahibiz. 500 otoparklık otoparkımız ile Taksim’in en büyük otopark alanına sahibiz.

- Butler denilen misafiri tam anlamıyla memnun edecek misafir memnuniyeti elemanı hizmeti veriyoruz. İstanbul’da bunu veren 65 otel, 50’si Avrupa, 10’u Anadolu yakasında. Bunlardan üçü De Luxe segmentinde. 110 bin m2’lik alanı ile en büyük De Luxe oteliz. 1050 yatak, toplam 620 odamız var. Otel ve rezidans bloğu iki ayrı blok halinde hizmet veriyoruz. Misafir profilimize bakarsak 1 yıl 10 ayda Taksim’de 200 bin turist ağırladık, bu yıl 260 bini bulacak. Yıl sonunda toplam 500 bine ulaşma hedefimiz var. Baktığımız zaman misafirlerimizin yüzde 90’ı yabancı, yüzde 10’a yakını yerlilerden oluşuyor.

- 450-500 Euro’dan 10.000 Euro’ya varan konaklama ücretlerimiz var. Bir günlükten, 1 aylığı, bir yıllığa gelenler var. 3 yıllığına kontrat yapan expatlar var. Misafirlerimiz arasında Ortadoğu’dan gelen prensler var. Aileleri haftalarca gelip konaklayabiliyorlar. Home Office olarak kullanan üst düzey yöneticilerimiz var. 20’ye yakın toplantı odasında misafirlerini konaklatıp, öğle yemeklerinde misafirlerini konuk edebiliyorlar.

- Otelimizin Boğaz manzarası, 4.500 m2’lik alanı ile yekpare Boğaz manzarası. Boğaz’ı cruise gemisinin güvertesinden görebileceğiniz en geniş Boğaz manzarasını bu teraslardan izleyebilirsiniz. Executive lounge alanında 3-7 arası yiyeceklerini alıp laptopları ile alıp çalışabiliyorlar.

- Başkanlık süitinde çok değişik misafir konseptini ağırladık. Ünlülerden, AB ve Ortadoğu’dan ismini açıklayamayacağımız misafirlerimizi ağırlıyoruz. Başkanlık süiti 850 m2 30 bin Euro geceliği. Doluluk oranları yüzde 10 civarındadır. Buraları CEO’lar, devlet adamları, Kral dairesini de daha çok tatile gelen, rahatlık ön planda olan misafirler kullanıyor. Açıldığımız günden bu yana Başkanlık süitinde her ay yaklaşık 6-7 geceleme yapıldı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.