Eresin Topkapı Hotel’in yeni Genel Müdürü Erhan Çakay

Turizm sektörünün deneyimli isimlerinden Erhan Çakay, Eresin Topkapı Hotel’in Genel Müdürü oldu.

22/03/2018 13:35
Eresin Topkapı Hotel’in yeni Genel Müdürü Erhan Çakay

40 yıldır turizm sektöründe üst düzey yöneticilik yapan Erhan Çakay, Mart 2018 tarihi itibariyle, Eresin Topkapı Hotel’in Genel Müdürü oldu. Turizm sektörünün sevilen isimlerinden Çakay, en son Ortadoğu pazarında çalışan acentada genel müdür görevini yürüttü.

2018 yılından umutlu olduklarını anlatan Çakay, Tarihi Yarımadaya ilginin yüksek olduğunu ve bu yıl turizmde yükselişin devam edeceğini söyledi.

Çok yönlü kişiliğiyle tanınıyor

Uludağ Üniversitesi Balıkesir Turizm ve Otelcilik Bölümü mezunu olan Erhan Çakay, İngilizce, İspanyolca, Almanca biliyor. TÜROB, İH&RA, TÜROFED, Skal’ın da aralarında bulunduğu sivil toplum örgütlerinde üyelikleri bulunan ve çeşitli görevler üstlenen Çakay, çok yönlü kişiliğiyle de tanınıyor.

10 yıl boyunca Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Genel Sekreterliği görevini yürüten Çakay, şuan da atnı kurumun Disiplin Kurulu'nda görev yapıyor.

Üniversitede hocalık da yapıyor

İstanbul Üniversitesi Turizm Bölümü'nde 18 yıldır öğretim üyesi olarak derslere giren Erhan Çakay, diğer üniversitelerin davetlisi olarak seminerlere katılıyor ve sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrübesini genç meslektaşlarıyla paylaşmaya devam ediyor. 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.