Eresin Hotels Topkapı’yı, Eresin Turizm işletecek

Eresin Turizm A.Ş. İspanyol otel zinciri Barceló ile olan sözleşmesini uzatmayacagını açıkladı.

31/12/2019 23:40
 Eresin Hotels Topkapı’yı, Eresin Turizm işletecek

İstanbul'da Best Western Eresin Taxim, Eresin Taxim Premier ve Eresin Crown Hotellerini işleten Eresin Grubu 2005 yılında Barcelo Grubu'na kiraya verdigi Eresin Topkapı Hotel'in işletmesini, Eresin Hotels olarak kendilerinin yapacağını açıkladı.

Bu arada daha önce Türkiye’de İstanbul Beyazıt'ta, Topkapı ve Ankara’da olmak üzere üç otel işleten Barceló Grubu, marka altında son olarak sadece Barceló Eresin Topkapı’yı işletiyordu. Aralık 2016’dan itibaren Barceló Eresin Topkapı’yı da bırakacak olan grubun böylece Türkiye’de bu marka altında oteli kalmamış olacak. Grup Beyoglu'nda yeni kiraladıkları 52 odalı tesis ile İstanbul'da devam edecek. Topkapı’daki oteli Eresin grubu işletmeye devam edecek.

Topkapı’daki oteli Eresin Turizm işletecek

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Eresin Otelleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müberra Eresin, Geçtigimiz 2015 yılında Eresin Turizm AŞ. olarak aldığımız karar gereği Barceló markasıyla 2016 Aralık itibariyle devam etmeyeceğiz, sözleşmelerinin bitiş tarihi olan 30 Kasım 2016’dan itibaren Eresin Hotels – Topkapı olarak Eresin bünyesinde işletmeye devam ediyor olacağız” dedi.

Eresin otel isimlerini yeniliyor

Daha önce Topkapı'daki otelde başka ortakları olması nedeniyle otelin o dönemde Barcelo grubuna kiraya verildigini ancak otelin tamamen Eresin Turizm Aş.ye geçmesiyle Barcelo ile devam mecburiyetinin kalmadıgını belirten Müberra Eresin, ilerleyen dönemde başka uluslararası markalarla yeni işbirlikleri içinde olmaya devam edeceklerini de belirtti.

Otellerinin lokasyonlarını vurgulamak için bünyelerindeki dört otelin adında kullanımda degişiklik yapacaklarını kaydeden Müberra Eresin, otellerin bundan sonra “Eresin Hotels – Topkapı”, “Eresin Hotels - Sultanahmet”, “Eresin Hotels - Taxim, “Eresin Hotels – Taxim Premier” olarak hizmet vermeye devam edeceklerini açıkladı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.