Elif Balcı Fisunoğlu Kalyon Turizm Grup Koordinatörü oldu

İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Genel Müdürlüğü görevinden ayrılan Elif Balcı Fisunoğlu, Kalyon Turizm Grup Koordinatörü olarak göreve başladı.

31/12/2019 23:40
Elif Balcı Fisunoğlu Kalyon Turizm Grup Koordinatörü oldu

1997 yılından bu yana turizm sektörünün öncü markalarında yöneticilik yapan Elif Balcı Fisunoğlu, son olarak İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB) Genel Müdürlüğü görevindeydi. Çalışmaları ile yurtiçi ve yurtdışında turizm sektöründe önemli projelere imza atan Fisunoğlu, sektörün başarılı ve önemli isimleri arasında yer alıyor. Kalyon Turizm Grubu faaliyetlerine 1967 yılında açılan Kalyon Oteli ile başladı. Bugün Kalyon Turizm Grubu bünyesinde, Kalyon Otel, Kalyon Turizm Seyahat Acentesi ve Kalyon Reji etkinlik mekanı bulunuyor.

Fisunoğlu, "Kalyon Turizm Grubu Türk turizminin en önemli markalarından birisi ve Sayın Yılmaz Tecmen ve Tecmen ailesi ile birlikte çalışmak benim için büyük gurur ve onur. Birlikte gerçekleştireceğimiz yurtiçi ve yurtdışındaki girişimler dolayısı ile büyük heyecan taşıyorum. Kalyon bugüne kadar sağlam ve emin adımlarla hareket etmiş güvenilir bir grup ve bu doğrultuda faaliyetlerimizi sürdürüyor olacağız. Turizmin üç farklı alanında faaliyet gösteren Kalyon Turizm Grubu'nun Koordinatör'ü olarak görev almaktan dolayı çok mutluyum. Turizmin birçok alanında çalışma ve hizmetlerimi sürdürme imkanı elde edeceğim. Bugüne kadar gerçekleştirdiği her faaliyet ile bir marka olan Kalyon Grubu'nun bir ferdi olmak benim için de büyük bir onurdur" diye konuştu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.