Edelstaal Grup'tan Sultanahmet'e Sentido markalı otel

Avrupa'nın birçok ülkesinde ve Türkiye'de yatırımları bulunan Hollanda merkezli Edelstaal Grup, Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları, turizm alanındaki yeni yatırımları hakkında bilgi verdi.

23/02/2018 14:33
Edelstaal Grup'tan Sultanahmet'e Sentido markalı otel

Hollanda'da yaşayan Turgut Torunoğulları, ticaret hayatının yanı sıra yaklaşık 8 yıl DEİK Avrupa Komite Başkanlığı ve Hollanda Türk İş Adamları Derneği'nin (HOTIAD) başkanlığı görevini yürütmüş. Torunoğulları, Türkiye'de var olan ve devam eden yatırımları nedeniyle yılın önemli bölümünü de Türkiye'de geçiriyor

90'lı yıllarda turizm yatırımına başlayan Turgut Torunoğulları, Can Mumay imzalı haberde turizm sektöründeki faaliyetlerini, “Orka Hotels markasını kurarak Türk turizmine büyük kapasiteli beş yıldızlı tatil köyleri ve oteller kazandırdık. Marmaris-İçmeler'in en güzel koyunda konumlanmış Sentido Orka Lotus Beach ile Orka  Hotels markasını zamanla büyüttük. Bugün 20'nin üzerinde parkımız 12-13 otelimiz var” sözleriyle anlattı.

“ Sentido markamız bizim için çok özel” diyen Torunoğulları, Sentido markası ile Sultanahmet'te otel yaptıklarını da açıkladı.

Turgut Torunoğulları , sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunun dışında çok büyük bir tema park yapıyoruz yüzde 25 İngiliz ve yüzde 10 Hollanda ortaklı. Zaten bizim yatırımlarımızın hepsinde yabancı ortaklarımız bulunuyor. Yabancı ortaklık, finansal sıkıntılar bu yabancı şirketlerle paslaşarak kolay çözülüyor.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.