Dünyanın en prestijli turizm fuarı ITB Berlin başlıyor

Dünyanın en prestijli turizm fuarı ITB Berlin yarın kapılarını açıyor. Turizmcilerin büyük umutlarla beklediği fuar, ne yazık ki Almanya-Türkiye siyasi çekişmesinin yaşandığı günlere denk geliyor. Bu durumun yansımalarının hissedilip hissedilmeyeceği merak konusu olan fuar, 12 Mart'ta sona erecek.

31/12/2019 23:40
Dünyanın en prestijli turizm fuarı ITB Berlin başlıyor

Uluslararası tanıtım faaliyetlerine kesintisiz devam eden Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) fuar maratonuna dünyanın turizm borsası olarak tabir edilen ITB’de devam ediyor. 8-12 Mart tarihleri arasında 51’inci kez düzenlenecek olan fuarda uçak ve rezervasyon planlamaları son halini alacak. Almanya’nın en büyük şehri ve başkenti Berlin’de düzenlenecek olan fuarda Alanya’yı 52 metrekare stant ile ALTAV temsil edecek.

Messe Berlin fuar alanında 3.2 numaralı salonda 137’nci stantta yapılacak Alanya tanıtımında şovlar ve şehrin turistik bölgelerine ait bilgilendirmeler yapılacak. Gazipaşa Alanya Havalimanı işletmecisi konumunda olan TAV’ın da toplantılar düzenleyeceği Alanya standında ALTAV Yönetim Kurulu üyeleri yer alacak. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili de yönetim kurulu üyeleriyle tanıtım çalışmalarına destek verecek. 5 kıtadan 187 ülke temsilcilerinin katılacağı fuara Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katılacağı gelen bilgiler arasında.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.