Dünyanın en güzel manzaralı 10 oteli

Dünyanın en eşsiz manzarasına sahip otellerinde uçurum kenarında güneşlenebilir, yanardağının eteklerinde kahve içebilir ya da jakuzi içinde gündoğumunu izleyebilirsiniz

31/12/2019 23:40
Dünyanın en güzel manzaralı 10 oteli

Metropol içinde alışveriş merkezlerine yakın lüks otel odalarından sıkıldıysanız ve paranız da varsa doğayla iç içe ve manzarasıyla görsel şölen sunan otellerde kendinizi yenileyebilirsiniz. Dilerseniz Himalayalar'ın en yüksek köşesindeki dağ evinde, dilerseniz de Afrika'nın vahşi doğasının göbeğinde bir hafta unutulmaz tatil yaşayabilirsiniz.

ION OTEL, İZLANDA

Maceraperestler için tasarlanmış Ion Otel'in bütün odaları camdan ve 360 derecelik İzlanda manzarasına sahip. Geceleri manyetik etkileşimle ortaya çıkan kutup ışık gösterisini odanızın tavanından izleyebilir ve ışıkları kapattığınızda şölene siz de dahil olabilirsiniz. Ayrıca otel, konuklarını yanardağına tırmanma ve volkanik gölleri keşfetme turlarına da çıkarıyor.

OTEL ENDEMİCO, MEKSİKA

Meksika'daki Valle de Guadalupe kasabasında kayalarla kaplı tepeler üzerindeki Otel Endemico, konuklarına panoramik bir manzara sunuyor. Ahşap terasta yer alan özel şarap imalathanesinde ilk kadehinizi manzara için kaldıracaksınız.

MİNARET STATİON, YENİ ZELANDA

Yeni Zelanda'nın huzur veren doğasını konuğunun ayaklarının altına seren Minaret Station, tam donanımlı dört lüks kulübeden oluşuyor. Helikopterle gidilen binlerce metre yükseklikteki kulübelerde, Wanaka Gölü'nün mavisiyle uyanıp, gecenizi eşsiz manzaraya karşı jakuzide sonlandırabilirsiniz.

TONGABEZİ LOCA, ZAMBİYA

Afrika'nın vahşi doğa manzarasını sunan Tongabezi Loca Otel, Zambezi Nehri'nin yanında yer alıyor. Victoria Şelalesi'nin yanındaki canlıların sesleriyle uyanabileceğiniz otelin tüm odaları 180 derecelik bir manzara sunuyor. Ayrıca otelde akşamları manzaranın görünmesi için de özel bir ışıklandırma sistemi bulunuyor. El yapımı mobilyalarla döşenmiş odalarda Afrika'nın başka bir yüzünü görebilirsiniz.

SHAKTİ 360 LETİ, HİNDİSTAN

Cam ve taştan oluşan Shakti 360 Leti, Hindistan'a uzanan Himayalar'ın en lüks oteli. Otel, konuklarına gündoğumuyla pembeleşen gökyüzünü Himalayalar'ın tepesinde izleme imkanı sunuyor. Özel Hint mutfağından lezzetler sunan otelin bir diğer özelliği de lüks bir dağ evi mantığında dekore edilmesi.

HOSHİNOYA RYOKAN, JAPONYA

Feng Shui ustalarının tasarladığı Hoshinoya Ryokan Otel, küçük bir Japon kasabasında yer alıyor. Göl kenarındaki otel, misafirlerinin kendilerini bir prens ya da prenses gibi hissetmesi için her şeyi düşünmüş. Japonya'nın mistik doğasının tadını saydam kağıt güneşliğiniz altında otantik doğa çaylarınızı yudumlarken çıkarabilirsiniz.

POST RANCH INN, ABD

Kaliforniya'nın kayalıklarla kaplı bölgesinde mimarisi ve konumuyla dikkat çeken Post Ranch Inn bulunuyor. Daima dolu olan bu lüks otel, kayalıkların arasında kalmış mücevher gibi parlıyor. Ventana Dağları ve Pasifik Okyanusu'nun birleştiği noktada günbatımını o sırada okyanustan geçen balinalar eşliğinde izleyebilirsiniz. Otel müşterilerini gizli tuttuğu için kaçamak yapmak isteyen işadamlarının gözdesi olduğu da söyleniyor.

EXPLORA LOCA, ŞİLİ

Şili'nin Patagonya bölgesindeki Explora Loca'nın odaları, tabloları aratmayan Torres del Paine Milli Parkı'nın manzarasına sahip. Park, Şili'nin en sarp ve yüksek tepesinde yer alıyor. Otel sadece özel misafirlerini ağırlıyor.

TSWALU KALAHARİ / GÜNEY AFRİKA

Erken saatlerde Afrika'daki savan çayırlarının hışırtısıyla uyanacağınız Tswalu Kalahari Otel'de vahşi hayvanları çok yakından görebilirsiniz. Bu otelde kendinizi tam bir doğa belgeseli içinde hissedeceksiniz. Otelin en çok beğenilen hizmetiyse manzara karşısına kurulan otantik masaj ve uyku odaları.

CASA ANGELİNA, İTALYA

Salerno'nun en iyi manzarasının göründüğü, denizle iç içe olan beş yıldızlı ve lüks Casa Angelina Otel, bir uçurumun eteklerinde yer alıyor. İster odanızda yer alan sanat eserlerini seyredin, isterseniz de doğanın cömertliğini. Manzaraya karşı romantik bir akşam yemeği yemek isteyenlere canlı müzik servisi de var.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.