Doğuş Gebze Center AVM'ye otel geliyor!

Kocaeli Gebze'ye bağlı Sultanorhan Mahallesi'nde yer alan Doğuş Gebze Center AVM için kapasite artışına gidiliyor. Doğuş GYO, Gebze Center'da ek binalar inşa ederek AVM alanını genişlecek ve projeye otel de katacak.

31/12/2019 23:40
Doğuş Gebze Center AVM'ye otel geliyor!

Doğuş Gebze Center AVM alanı genişlemesiyle oto showroom ve servis ayrıca alışveriş için gıda ve kıyafet satışı yapılabilecek dükkanlar olacak. 60 bin 865 metrekare alanda yer alan Doğuş Gebze Center projesinin 26 bin 687 metrekare alanında AVM bulunuyor. Doğuş Gebze Center projesi kapsamında 6 bin 92 metrekare taban alanına sahip yapıların yapılması planlanıyor.

Otel için kat inşaat alanı alanı toplamı 24 bin 219 metrekare. Mevcut haldeki AVM'ye ek olarak yapılacak olan yapıların kat inşaat alanları toplamı 22 bin 553 metrekare.  Yani proje kapsamında planlanan yapıların kat inşaatları toplamı 46 bin 772 metrekareyi bulacak.

Doğuş Gebze Center AVM’ye ait kapalı otopark alanları dahil kat inşaat alanları toplamı 146 bin 562 metrekare, eklenen otel ve AVM alanlarıyla birlikte proje tamamlandığında toplam kat inşaatları  193 bin 334 metrekare olacak.

Doğuş Gebze Center Otel projesi AVM ile bir bütünlük halinde tasarlandı. Otel projesi 156 oda ve 312 yatak kapasiteli olacak. Otelde spor ve davet salonları, kapalı havuz gibi alanlar yer alacak. Projenin ana yüklenici firması Yeni Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. olacak. (Gülcihan Yelkenci)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.