Divan Otelleri'nde yeni yıl coşkusu

Divan Grubu, İstanbul’da her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı programlarıyla yeni yıl heyecanını yaşamak isteyenlere farklı alternatifler sunuyor.

31/12/2019 23:40
Divan Otelleri'nde yeni yıl coşkusu

Divan İstanbul, Divan İstanbul Asia, Divan Suites İstanbul G-Plus ve Divan İstanbul City bu yıl da misafirleri için çok özel bir yılbaşı programları ve avantajlı konaklama paketleri hazırladı. Üstün kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla Divan Grubu, bu yılbaşı gecesi için İstanbul’da lezzet, müzik ve konforu bir arada sunuyor.

Divan İstanbul’da leziz menüye Türk sanat müziği eşlik ediyor

Divan İstanbul içerisinde yer alan Divan Lokanta konuklarını benzersiz lezzetlerden oluşan yılbaşı gala yemeğiyle karşılıyor. Divan’ın leziz reçeteleriyle hazırlanarak oluşturulmuş yılbaşı menüsüne eşlik edecek canlı fasıl ve Türk sanat müziği seçkileri yeni yıl kutlamalarını ayrıcalıklı kılacak. Yeni yıl heyecanını unutulmaz bir geceyle yaşamak isteyenler için Divan Lokanta’nın yılbaşı gecesi kişi başı fiyatı 560 TL.

Divan İstanbul yılbaşı gecesini konaklayarak geçirmek isteyen misafirler için de özel bir konaklama paketi sunuyor.  Oda kahvaltı konaklama ve Divan Lokanta’da gerçekleşecek gala yemeğinin de dahil olduğu paketin tek kişilik fiyatı 260 Euro, çift kişilik konaklama fiyatı ise 385 Euro.

Divan İstanbul Asia Pont orkestrası ayrıcalığıyla misafirlerini ağırlıyor

Divan İstanbul Asia yeni yıla İstanbul’da girmeyi planlayanları, büyüleyici yılbaşı atmosferi ile karşılıyor. Pont orkestrası eşliğinde leziz menüden oluşan yılbaşı gala yemeği Divan İstanbul Asia’da misafirlerini bekliyor. 

Divan Suites İstanbul G-Plus yeni yılda lezzet, müzik ve eğlence keyfini bir arada yaşama fırsatı sunuyor

Divan Suites İstanbul G-Plus farklı yeni yıl paketleriyle misafirlerine alternatifler sunuyor. Yeni yıl gecesini DJ eşliğinde özel gala yemeği ve konaklama olarak değerlendirmek isteyenler için Divan Suites İstanbul G-Plus doğru adres. Konaklama tercih etmeyen misafirleri de unutmayan Divan Suites İstanbul G-Plus’da sadece DJ performansı eşliğinde yeni yıl gala yemeği için kişi başı fiyat KDV dahil 229 TL, çift kişilik konaklama ve brunch dahil fiyat ise 429 TL. 

Divan İstanbul City’de ayrıcalıklar

İstanbul’un en keyifli şehir oteli Divan İstanbul City, misafirlerine yılbaşı gecesine özel paketler sunuyor. Divan İstanbul City’de yılbaşı gala yemeğinin de dahil olduğu, konaklama paketinin çift kişilik fiyatı KDV dahil 399 TL iken konaklamasız yeni yıl gala yemeğinin fiyatı ise 169 TL.

Divan yurtiçi ve yurtdışında yeni yıl coşkusunu benzersiz bir deneyime dönüştürüyor

Yeni yılı İstanbul dışında kutlamak isteyenleri de unutmayan Divan Grubu, yurtiçi ve yurtdışında bulunan otellerinde misafirlerine farklı yeni yıl programları ve konaklama paketleri sunuyor. Yurtiçinde Divan Bursa, Divan Çorlu, Divan Gaziantep, Divan Adana ve Divan Express Eskişehir’de, yurt dışında ise Divan Suites Batumi’de keyifli bir yılbaşı geçirmek isteyen misafirlerini bekliyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.