Divan Grubu 20'nci otelini Mersin’de açıyor

Divan Grubu, Türkiye’nin dünyaya açılan en önemli limanlarından biri olan Mersin’de “Divan Mersin” otel projesini, hayata geçiriyor.

31/12/2019 23:40
Divan Grubu 20'nci otelini Mersin’de açıyor

Merkezi konumu, modern mimarisi ve sunduğu ayrıcalıklarla dikkat çeken otel, misafirlerine lüks ve konforlu bir konaklama deneyimi vaat ediyor. Yurt içi ve yurt dışındaki büyümesine hız kesmeden devam eden Divan Grubu, 20. otelini Mersin’de açıyor. Bu önemli liman kentine üstün hizmet kalitesini taşıyan Divan Mersin’de, toplam 170 deniz manzaralı oda bulunuyor. Hem iş seyahatleri hem de tatil amaçlı konaklamalar için tasarlanan otel, misafirlerine benzersiz bir konaklama deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Modern mimari ve merkezi konum 

Divan Mersin, modern mimarisi, şık dekorasyonu ve tamamı deniz manzaralı konforlu odalarıyla beş yıldızlı bir otelin tüm avantajlarını misafirlerine sunuyor. Otelde, Divan klasiklerinin yanı sıra Türk ve Dünya Mutfağı’na özgü tatların sunulduğu Divan Pub ve pastane lezzetlerinin yer aldığı pastane corner’ı bulunuyor. Ayrıca, benzersiz ambiyansıyla çatı terasında bulunan Azure Terrace Bar & Lounge, iş yemeklerine ve dost sohbetlerine ev sahipliği yapıyor.

Sağlığına özen gösteren misafirler için ise Divan Mersin’de, tam donanımlı bir Spa ve Fitness Merkezi hizmet veriyor.  Otelde, büyüklükleri 47 m2 ile 650  m2 arasında değişen 7 adet toplantı odası ve balo salonu yer alıyor. Teknolojinin en üst olanaklarıyla donatılmış bu salonlar, hem iş toplantıları hem de  özel organizasyonlar için ideal bir mekan seçeneği sunuyor.

Adana Havalimanına 75 km mesafede yer alan Divan Mersin, odalarının konforu, benzersiz lezzetleri, hizmet kalitesi ve sunduğu ayrıcalıklarla Mersin’e üstün hizmet kalitesini getiriyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.