Dijital paralarla bilet satışı başladı

Dijital para birimlerinin ticaret ve alışverişte kullanımı giderek artıyor. Online uçak bileti satış sitesi ucuracak.com, Bitcoin, Etherium ve Ripple ile uçak bileti satışına başladı.

20/03/2018 14:02
Dijital paralarla bilet satışı başladı

Birçok kurum ve otorite, dijital paraların uluslararası para piyasalarındaki ağırlığının artacağını öngörüyor. Artan taleple birlikte dijital paraların kullanım alanları hızla genişliyor. Uzmanlar, yakın bir gelecekte dijital paraların önemli bir ödeme aracı olarak kabul edileceğini, alışverişlerin önemli bir kısmının dijital para ile ödenebileceğine dikkat çekiyor.

Dijital çağda dijital ödeme

Ticari ve teknoloji alanında yaşanan gelişmeleri takip ederek kullanıcılarına daha iyi bir deneyim yaşatmayı hedefleyen online uçak bileti satış sitesi ucuracak.com, dijital para ile bilet satışına başladı.

Kullanıcılarına uygun fiyatlarla uçuş deneyimi yaşatan ucuracak.com, şimdi de Bitcoin, Etherium ve Ripple gibi para birimleriyle dijital çağın yeniliklerini tüketicilerle buluşturuyor. Geniş hizmet ağıyla fiyat avantajı sunan site, tüm dünyada yüzlerce destinasyondan binlerce uçuşu karşılaştırma olanağı sunuyor.

Dijital para kabul eden ilk online uçak bilet satış sitesi

Birçok ülkede nakit para kullanım oranlarının düştüğünü vurgulayan ucuracak.com CEO’su Fahri Toğa, “En çok seçeneği, en uygun fiyatla sunarak farklılaşmayı amaçladığımız sektörde bir ilke imza attık. Ödeme sistemlerimize geleneksel para birimlerinin yanı sıra, dijital para birimlerini de dahil ederek, Türkiye’nin dijital para kabul eden ilk online uçak bilet satış sitesi olduk.

Kullanıcılarımız site üzerinden kolay bir şekilde Bitcoin, Etherium ve Ripple sistemlerindeki coinleri ile uçak bileti alabiliyor. Hizmetlerimizin odağında tüketici deneyimi var. Yenilikleri takip ederek daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.