D-Hotel Maris'e Six Star Diamond Ödülü

D-Hotel Maris, American Academy of Hospitality Sciences tarafından verilen ve dünyanın en prestijli ödüllerinden olarak kabul edilen Six Star Diamond ödülünü kazandı.

31/12/2019 23:40
D-Hotel Maris'e Six Star Diamond Ödülü

Ege ve Akdeniz’in birleştiği büyüleyici Datça Yarımadası’ndaki eşsiz konumu ve üstün hizmet anlayışı ile D-Hotel Maris uluslararası otoriteler tarafından bir kez daha ödüllendirildi. American Academy of Hospitality Sciences (AAHS),D-Hotel Maris’i dünyada bugüne kadar yalnızca 14 oteli layık bulduğu The Six Star Diamond ile taçlandırdı.

1949 yılında Frank Sinatra’nın her şeyin en iyisine olan tutkusundan doğarak restoranları değerlendirmeye başlayan AAHS, Five Star Diamond Ödülü’nden sonra en iyinin de en iyisini Six Star Diamonds Ödülü ile de markaları ödüllendiriyor.İlk verilmeye başlandığı yıldan itibaren aralarında Dorchester London, Plaza Athenee, Le Meurice, Trump International NY’un da yer aldığı sadece 15 seçkin otele takdim edilen The Six Star Diamond Award almaya hak kazanan D-Hotel Maris, Doğu Avrupa’da ilk ödülü alan otel oldu.

Yalnızca D-Hotel Maris için değil, Türkiye turizminin lüks turizm segmentinde geldiği noktayı kıtalar ötesine duyurmak adına Türkiye için de büyük bir onur kaynağı olan bu ödül, profesyonel AAHS üyelerinin uzun değerlendirmelerinden sonra veriliyor.AAHS’nin Mütevvelli Heyeti tarafından verilen bu önemli ödül, müşteri memnuniyeti, misafirperverlik, hizmet kalitesi ve profesyonellik gibi tüm akademi standartlarını içinde barındırıyor.Dünyada sadece 15 otelin sahip olduğu ve ilk kez Doğu Avrupa’da bir otele, D-Hotel Maris’e verilen ödül ile ilgili tören 13 Eylül 2014, Cumartesi gecesi gerçekleşti.

2014 yaz sezonu boyunca ünlü bir çok ismi ağırlayan D-Hotel Maris Coliseum sahnesine heyecan bu defa farklıydı. Dünyaca ünlü Fransız soprano Emma Shapplin’in muhteşem sahne performansı ile başlayan gece, tenor Christopher Macchio’nun büyülü sesi, ünlü perküsyon ustası Burhan Öcal’ın ritmi ve DJ Murat Uncuoğlu’nun müzikleriyle ile unutulmaz anlar yaşattı.Doğuş Grubu ve American Academy of Hospitality Sciences’ın üst düzey yöneticilerinin yanı sıra iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldığı gecede Doğuş Grubu CEO’su  Hüsnü Akhan, AAHS Başkanı ve CEO’su Joseph Cinque’den ödülü aldı.

Törene katılanlar arasında “Gotti”, "The Mambo Kings," ve "American Gangster" flimlerinde Denzel Washington ve Russell Crowe ile birlikte  rol alan  ünlü aktör, aynı zamanda AAHS Mütevvelli Heyeti üyesi Armand Assantede yer aldı. AAHS Başkanı ve CEO’su Joseph Cinque, ödülü sunmadan önce Datça’yı ve D-Hotel Maris’i çok beğendiğini belirtirken, insanların da bu lüks otelin eşsiz manzarasından ve hizmetinden memnun oldukları kadar Datça’ya da hayran kalacaklarını söyledi ve alkışlar eşliğinde ödülü Doğuş Grubu CEO’su  Hüsnü Akhan’a teslim etti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.