Crystal Waterworld otelde Octoberfest coşkusu

Almanların dünyaca ünlü hasat bayramı Octoberfest, Crystal Hotels zincirine ait olan Crystal Waterworld otelde, çok sayıda Alman misafir ve yabancı tatilcilerin yer aldığı etkinliklerle kutlandı.

31/12/2019 23:40
Crystal Waterworld otelde Octoberfest coşkusu

Crystal Waterworld otelde gün boyunca özel olarak hazırlanan çim alanda biralar su gibi içildi, eğlence doruğa çıktı. Alman tatilciler hasat bayramında kendilerini ülkelerinde hissettiler

Balonlarla süslenen ve Octoberfest yazılı girişten bahçeye gelen konuklar, Oktoberfest'e özel olarak hazırlanan masa düzenleri ve günün önemine özel olarak hazırlanan yemeklerden yiyerek farklı bir ortamın keyfini çıkardılar. Otel animasyon ekiplerinin müzikleri ile coşan konuklar, bol bol dans ederek eğlenirken bol bol da bira içtiler. Almanya'da Bavyera eyaletinin kültürel özelliklerini anlatan Oktoberfest Almanya başta olmak birçok ülkede kutlanıyor.

Octoberfest nedeni ile görevli personel festival kıyafetleri ile hizmet verirken, turistler arasında bira içme, halat çekme, çivi çakma, çember atma, kütük kesme, fıçı gladyatör ve çuval yarışı gibi çeşitli yarışmalar düzenlendi.Otel misafirleri için her gece çeşitli etkinlikler düzenleyen Crystal Waterworld, tatilin keyfini tesislerinde yaşayan Alman misafirlerine Octoberfest ile kendilerini ülkelerinde gibi hissetmelerinin mutluluğunu yaşattı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.