Crystal Hotels ile Anadolu Üniversitesi'nden işbirliği

Antalya'da bu yıl hizmete giren Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA ile birlikte 14 otele ulaşan, yatak kapasitesini 19 bin 200'e yükselten ve istihdam sayısını 5 bin 900'e çıkaran Crystal Hotels, 2015-2020 yılları büyüme stratejisinde yer alan nitelikli iş gücü yetiştirme konusunda Anadolu Üniversitesi (AÜ) ile işbirliği protokolü imzaladı.

31/12/2019 23:40
Crystal Hotels ile Anadolu Üniversitesi'nden işbirliği

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü ve Crystal Hotels Grubu, sektör işletmeleri ile üniversiteler arasında yapılan en kapsamlı projelerden birisine imza attı. Turizm sektörüne önemli katkılar sağlayacak olan protokol kurumsal, sürdürülebilir ve sistemli bir işbirliği ile sektörde eğitimli işgücü potansiyelini yükseltmeyi amaçlıyor.

KARŞILIKLI DESTEK

Stajyer ve çalışma için oluşturulacak proje, AÜ Turizm Fakültesi, Meslek Yüksek Okulu, Yabancı Diller Yüksek Okulu, Azerbaycan, Makedonya, Kosova ve Kuzey Avrupa'daki turizm öğrencilerini kapsıyor. AÜ'de Crystal Hotels Grubu çalışanlarına ve yöneticilerine e-öğrenim, işyerinde eğitimler, mesleki sertifikasyon, yaşam boyu eğitim, uzaktan öğrenim gibi konularda destek verecek. Crystal Hotels Grubu, AÜ projelerinde sponsorluk yapacak ve başarılı öğrencilere burs verecek. Protokolü Crystal Hotels İnsan Kaynakları Koordinatörü İhsan Somuncu ile AÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan imzaladı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.