Corendon Otelleri’nde erken rezervasyon kampanyası

Corendon Turizm Grubu, 2018 yılı erken rezervasyon dönemini başlattı.

05/12/2017 14:04
Corendon Otelleri’nde erken rezervasyon kampanyası

 

Ocak sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında Grand Park Lara, Grand Park Kemer, Grand Park Bodrum ve Premier Solto Hotel olmak üzere Türkiye’nin gözde otellerini bünyesinde bulunduran Corendon Otelleri, tatilseverlere yüzde 40’a varan erken rezervasyon indirimi sunuyor.

Hızlı yükselişini sürdüren ve yeni otel yatırımlarına devam eden Corendon Turizm Grubu, 2018 yılı erken rezervasyon dönemi için düğmeye bastı. Corendon Turizm Grubu bünyesinde bulunan Corendon Hotels & Resorts, Türkiye’deki otellerinde Ocak 2018 sonuna kadar yüzde 40’a varan erken rezervasyon indirimi sunuyor.

“2018’den umutluyuz!”

Grand Park Lara, Grand Park Kemer, Grand Park Bodrum ve Premier Solto Hotel tesislerini kapsayan erken rezervasyon kampanyaları hakkında konuşan Corendon Hotels & Resorts Direktörü Erkut Kara, “2016 yılına göre daha iyi bir yıl geçirmiş olmamıza rağmen 2017 yılında da sektör olarak zor bir yıl geçirdik. Ancak 2018 yaz sezonuna, Avrupa’dan gelen erken rezervasyon artışları ile iyi bir motivasyonla giriyoruz” dedi. 

2018 yılının turizm sektörü adına daha iyi geçeceğini öngördüklerinin altını çizen Kara, bunun için yüzde 40’lık erken rezervasyon indirim kampanyalarının oldukça önemli olduğunu belirtti. Kara, Çeşme/Alaçatı Ot Festivali ile sezona kapılarını açacak olan Premier Solto Hotel by Corendon’ un ise konuklarına hafta içi konaklamalarda “4 gece kal 3 gece öde” imkanı sunduğuna dikkat çekti.

Türkiye’nin gözde otelleri

Türkiye’nin sahil beldelerindeki gözde otelleriyle dikkat çeken Corendon Hotels and Resorts, 2018’de de yerli ve yabancı misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Bu oteller arasında; Antalya’nın plajlarıyla ünlü Lara, Kundu bölgesinde sınırsız gündüz ve gece aktiviteleri ve su kaydırakları ile aileler tarafından tercih edilen Grand Park Lara; Akdeniz‘in saklı köşesi Kemer’in Beldibi bölgesinde doğa ile iç içe Grand Park Kemer; Bodrum’un kalbinde cennetten bir köşe Turgutreis’ teki Grand Park Bodrum; Çeşme Alaçatı’da otantik atmosferi ile rüzgâr sörfü tutkunlarına ve eşsiz düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapan butik otel Premier Solto Hotel by Corendon bulunmaktadır.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.