Corendon Hollanda'daki otelini Mayıs'ta açıyor

Corendon Hotels zincirine, 2018'de bir otel daha eklenecek. Amsterdam'daki eski Sony binasının restore edilmesi ile oluşturulan ve 80 Milyon Avro'ya malolan Corendon Village Hotel'de, üç farklı konsept yer alacak.

12/02/2018 23:40
Corendon Hollanda'daki otelini Mayıs'ta açıyor

676 oda ve daireden oluşan tesis, Benelüks ülkelerinin en büyüğü olma özelliği taşıyor. Amsterdam'da açacakları Corendon Village Hotel'in hem yatırım bedeli, hem de yatak kapasitesi ile Benelüks ülkelerinin en büyük oteli olacağını belirten Corendon Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, "Mayıs 2018'de açılacak olan otel, Amsterdam'ın simgelerinden eski Sony binasının restore edilmesi ile oluşturuldu. Otel, üç farklı konseptten meydana geliyor. 676 oda ve daireden oluşan tesisin yatırım bedeli ise, 80 Milyon Avro" dedi.

Zincir giderek büyüyor

Corendon'un Mayıs ayında hizmete sokacağı yeni tesis ile birlikte, Hollanda'daki otel sayısı 3’e yükselecek. Corendon’un İspanya İbiza'da da bir oteli var. Grubun Türkiye'de biri Antalya Kundu'da, biri Beldibi'nde, biri Bodrum'da ve biri de Alaçatı'da olmak üzere 4 oteli var.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.