Corendon çalışanları Kurşunlu Şelalesi'ni temizledi

Corendon Turizm Grubu çalışanları, bahar bayramını önce piknik yapıp eğlenerek ardından da Kurşunlu Şelalesi’ndeki ormanı temizleyerek kutladılar. Etkinliğe aileleri ile katılan çalışanlar,yılda yüzbinlerce yerli yabancı ziyaretçinin akınına uğrayan orman temizliğine 7’den 77’ye katılım gösterdiler.

31/12/2019 23:40
Corendon çalışanları Kurşunlu Şelalesi'ni temizledi

Sezon öncesi tüm çalışanlarının moral ve enerji depolaması amacıyla Antalya’nın en güzel ormanlarından Kurşunlu Şelalesi’nde düzenlenen barbekü partisinde, çalışanlar önce eğlenceli yarışmalarda stres attı daha sonra ekip olarak gönüllü orman temizliği yaptılar. Aynı zamanda şirketin kuruluş yıldönümüne denk gelen etkinliğe aileleri ile katılan çalışanlar,yılda yüzbinlerce yerli yabancı ziyaretçinin akınına uğrayan orman temizliğine 7’den 77’ye katılım gösterdiler.

Corendon yaklaşık 2,5 yıldır uçakların doğaya saldığı karbon emisyonunun zararlarını indirgemek için kendi vakfı ile bir fidan dikimi sosyal sorumluluk kampanyası yürütüyor. Yolcularının bilet alırken yaptıkları bağışlarla büyüyen bu kampanya ile Corendon tarafından şimdiye kadar Antalya ve Denizli’nin erozyona müsait bölgelerinde yaklaşık 400.000 fidan dikilerek doğal habitatlar yaratılmasına destek olundu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.