Coral Travel Ukrayna birinciliği kimseye bırakmıyor

Coral Travel Ukrayna, Ukrayna turizm sektörünün gelişimine yaptığı katkılar ve verdiği üstün hizmetler nedeniyle, ‘№1 Choice of the Year’ ödülüne layık görüldü. Coral Travel Ukrayna, aynı ödülü geçtiğimiz yıl da kazanmıştı.

06/12/2017 17:16
Coral Travel Ukrayna birinciliği kimseye bırakmıyor

2000 yılından beri dağıtılmakta olan ‘№1 Choice of the Year’ ödülleri, bu yıl 17'nci kez sahiplerini buldu. Seçkin bir davetli topluluğunu buluşturan gece, Kiev'deki Regent Hill'de gerçekleştirildi.

‘№1 Choice of the Year’ araştırması, tanınmış uluslararası araştırma şirketi Kantar TNS tarafından, ürünün piyasadaki konumunun kapsamlı bir şekilde değerlendirilmesinden oluşan özel bir yöntemle yürütülüyor.

Müşterilerin tercihleri, uzmanlar konseyinin değerlendirmesi, başta gelen reklam ve kreatif ajanslarının temsilcilerinin değerlendirmeleri ve jüri heyetiyle organizasyon komitesinin düşüncelerinin toplamı, toplam skoru oluşturuyor.

OTI Holding iştiraki olan ve pekçok rakibi arasından sıyrılarak "Yılın Tur Operatörü" unvanını kazanan Coral Travel Ukrayna, ülkede 2008 yılında faaliyete geçti. Bugün Ukrayna turizm piyasasının liderlerinden biri olan şirket, müşterilerine 28 ülkede 4 bin 900 otel ve 47 farklı destinasyon alternatifi sunuyor.

Ukrayna'nın beş şehrinde ofisleri bulunan ve yine Ukrayna'nın 80 şehrinde 290 acenteyle ülkenin en yaygın ve en fazla satış ofisi ile faaliyet gösteren Coral Travel Ukrayna, "Seyahat Acentesi Ağı Coral Travel" ve "Seyahat Acentesi Ağı Coral Elite Service" adlı 2 perakende zinciri içeriyor.

Coral Travel Ukrayna, piyasaya, çeşitli ülkelerde başarıyla yürütülen ‘Sun Family Club’ konseptine dayalı, aile dostu tatil ile benzersiz VIP tatil hizmeti veren ‘Coral Elite Service’ konseptini sunuyor.

Coral Travel, 2017 yılında ‘Coral Family’ kampanyası ile Türkiye’nin en iyi aile destinasyonu olduğunu destekleyen çok geniş kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Reklam kampanyası süresince Ukrayna ‘dan Türkiye’ye  4 kez  basın turu organize etti. Getirilen basın gruplarında Ukrayna’nın en prestijli aile, anne –bebek portallarının  editorleri de yer almıştı.

Coral Travel Ukrayna Direktörü Tataina Prokopenko, "Şu an turizmde pazar lideri markalardan biri olmaktan ve üst üste iki yıl birincilikle ödüllendirilmekten dolayı gurur duyuyoruz. Her yıl  toplam satışımızın içindeki çocuklu aile  sayısı artıyor. Özellikle en önemli destinasyonumuz Türkiye’de ürün seçimini  bu doğrultuda yapıyoruz ve Sun family Club konsepti ile destekleyerek en iyi aile tatili hizmetini  veriyoruz" dedi.

Coral Travel markası, Ukrayna'nın yanı sıra Polonya, Türkiye, Gürcistan ve Beyaz Rusya'da da temsil ediliyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.