Coral Travel 500 acenteyi Antalya'da buluşturdu

Coral Travel, Rusya, Belarus ve Gürcistan’ın en iyi 500 acentesini forum kapsamında Antalya’da ağırlıyor

31/12/2019 23:40
Coral Travel 500 acenteyi Antalya'da buluşturdu

1994 yılında Rusya’da tur operatörlüğü faaliyetlerine başlayan Coral Travel, bugün Rusya’nın 28, Ukrayna’nın 5, Polonya’nın 8, Türkiye’nin 44 şehrinde, Beyaz Rusya ve Gürcistan’daki ofisleri ile milyonlarca turiste hizmet veriyor. Coral Travel, 28 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirmekte olduğu Forum kapsamında, Rusya, Belarus ve Gürcistan’dan 500 acentesi,  OTI grubunun Belek’teki tesisi Xanadu Resort’da gerçekleşen Workshop’ta 50 otel yöneticisi ve temsilcileri ile buluşarak, oteller, bölge ve hizmetler hakkında bilgi aldı.

Coral Travel tarafından her yıl yapılan Forum organizasyonlarının bu sene gerçekleşmekte olan ilki, Rusya, Belarus ve Gürcistan’dan gelen en iyi Coral Travel acenteleri ile yapılıyor. Belek’teki Cornelia Diamond’da konaklayan 500 acente sahibi ve yöneticisi, ilk günlerinin akşamında kendilerine özel hazırlanan bir Karaoke parti ile moral depoladılar.

29 Nisan Cumartesi günü öğleden sonra Xanadu Resort Hotel’e transfer edilen misafirler, burada 50 otelin standının yer aldığı Workshop ile, Antalya bölgesinin en gözde tesisleri ile iletişim kurma ve yeni bağlantılar  yaratma fırsatına sahip oldular. Workshop’un devamında akşam 22:00’ye kadar süren piknikte, acenteler Xanadu’nun çam ağaçlarının altında eşsiz doğasının keyfini sürdüler.

Tamamı sadece Coral Travel markası taşıyan acentelerden oluşan misafirlerin, Forum programı devamındaki programında, 30 Nisan Pazar günü büyük açılışla başlayan ve gün boyu süren etkinlik boyunca, yuvarlak masa toplantıları, güzellik ve spor konulu etkinlikler ve akşamında da Gala gecesi yer aldı. 1 Mayıs Pazartesi günü ise gün boyu iş eğitimleri sürüyor olacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.