Conrad İstanbul Bosphorus'a 'Türkiye’nin Önde Gelen Oteli' ödülü

Conrad İstanbul Bosphorus, dünya çapındaki seyahat ve turizm profesyonellerinin oylarıyla belirlenen 2017 World Travel Awards’ta (Dünya Seyahat Ödülleri) “Türkiye’nin Önde Gelen Oteli” seçildi.

31/12/2019 23:40
Conrad İstanbul Bosphorus'a 'Türkiye’nin Önde Gelen Oteli' ödülü

Bir Hilton Mülkleri ve Markaları Grubu iştiraki olan Conrad İstanbul Bosphorus, geçen yıl da WTA tarafından aynı ödüle layık görülmüştü. Bu yıl 24. kez düzenlenen World Travel Awards Gala Töreni’nde Conrad İstanbul Bosphorus’a verilen ödül dahil toplam 16 ödül Hilton Worldwide otellerinin oldu.

St. Petersburg, Rusya-30 Eylül 2017- Turizm ve seyahat sektöründe dünyanın en prestijli organizasyonlarından biri kabul edilen World Travel Awards (Dünya Seyahat Ödülleri), 30 Eylül gecesi Rusya’nın St. Petersburg şehrinde düzenlenen Gala töreni ile sahiplerini buldu. Bu yıl 24. kez düzenlenen törende “Türkiye’nin Önde Gelen Oteli” ödülü geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine Conrad İstanbul Bosphorus’un oldu. Hilton Worldwide otelleri ise gecede aldığı 16 ödülle konaklama sektöründeki başarısını bir kez daha kanıtladı.

Türkiye’nin en iyi oteli ödülünü alan Conrad İstanbul Bosphorus’un Genel Müdürü Andreas Jersabeck “Hilton Worldwide markasının Türkiye’de lüks segmentte hizmet veren tek oteli olan Conrad İstanbul Bosphorus olarak bu ödülü iki yıl üst üste kazanmak bizim için büyük bir onur. Bu ödül, vermek istediğimiz mesajın misafirlerimize ulaştığının bir göstergesi. Bu yüzden öncelikle misafirlerimize mükemmel bir konaklama deneyimi sunmak için çalışan Conrad İstanbul Bosphorus ekibine sonsuz teşekkür ederim. Onlar başarımızın gerçek sahipleri, onlarsız bu başarıyı yakalayamazdık” dedi.

Conrad İstanbul Bosphorus, Dünya Seyahat Ödülleri’nde 2004, 2005 ve 2006 yıllarında “Avrupa’nın En İyi İş Oteli”, 2009’da “Türkiye’nin En İyi İş Oteli”, 2013, 2014 ve 2015’te “Türkiye’nin En İyi Konferans Oteli” ve 2015’te “Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli” seçilmişti.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.