Conrad İstanbul’a 70 milyon dolarlık makyaj

Conrad İstanbul Bosphorus 70 milyon dolarlık yatırımla 4 yıl süren projenin tamamlanmasıyla baştan aşağı yenilendi.

31/12/2019 23:40
Conrad İstanbul’a 70 milyon dolarlık makyaj

Otel, yeniden tasarlanan 76’sı süit, 553 lüks odası, restoranları, SPA’sı, yüzme havuzu ve lobisiyle sizleri uzun süre etkisinden çıkamayacağınız bir deneyime davet ediyor. Conrad Istanbul Bosphorus’un Tarihi Yarımada’ya bakan muhteşem manzarası ile Akdeniz mutfağından lezzetli esintiler sunan restoranı Manzara, misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatıyor.

Conrad İstanbul Bosphorus’daki yenilenme süreci son olarak lobideki renovasyon ile tamamlandı. Yeni dekorasyonu, şık dizaynı ve güçlü tasarımı ile misafirlerini ağırlayan lobi, şimdi sergilediği eserlerle buram buram sanat kokuyor. Hüseyin Avni Lifij, Halil Paşa, Canan Tolon, Faruk Cimok gibi ünlü Türk ressamlarının önde gelen eserleri Conrad Istanbul Bosphorus’un yenilenen muhteşem lobisinde yeniden hayat buluyor.

Conrad Istanbul Bosphorus genel müdürü Andreas Jersabeck, yenilenen otel ile ilgili şunları söyledi: “Conrad Istanbul Bosphorus’un dönüşüm sürecini tamamlamış olmaktan dolayı çok gururluyuz. İstanbul’un güzelliklerini keşfetmeye gelen ziyaretçilerimizi otelimizin hem yenilenen iç mekanları hem de balkon, teras ve pencerelerinden sunduğumuz Boğaz manzarası ile ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Otelimizi yeniden ziyaret edecek ve ilk kez yeni halini görecek misafirlerimizi Conrad Istanbul Bosphorus’un muhteşem şıklığıyla şaşırtmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.