Clarion Hotel iş toplantılarına ayrıcalık getiriyor

Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey 5 yıldızlı konaklama seçenekleriyle konuklarını yüksek standartlarda ağırlarken, business konseptiyle de iş konaklamalarındaki misafirleri için çok özel ayrıcalıklar sunuyor

31/12/2019 23:40
Clarion Hotel iş toplantılarına ayrıcalık getiriyor

Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey’de, İstanbul’un sevilen semtlerinin adını almış, her biri iş toplantısından lansman ve organizasyonlara, kongreden seminerlere kadar tüm davet ve organizasyonlara ev sahipliği yapmaya hazır, 1 balo ve 7 workshop salonu bulunuyor. Otelde yer alan balo salonları ve workshop’lar, en son teknolojik olanaklarla organizasyonlara fark katıyor.

Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey’de tüm odalar, konukların kendilerini özel hissedecekleri bir ortam sunmak ve konforu en üst noktada yaşatmak üzere hazırlanmış bulunuyor. Rahatlık için tasarlanmış 245 odası, yoğun iş temposundan sıyrılıp hem fiziksel hem de ruhsal olarak dinlenebileceğiniz olanakları, tüm toplantı ve davetlerinizde kullanabileceğiniz balo ve toplantı salonları, dünya mutfağından tadına doyum olmaz lezzetleri tadabileceğiniz restoran ve barları ile Clarion Hotel sizi özel bir dünyaya davet ediyor.

İstanbul’un kalbinin attığı noktada yer alan Clarion Hotel, Atatürk Havalimanı’na 10 km, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’ne 6 km, CNREXPO Fuar Merkezi’ne 11 km, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ne 27 km, Mall of İstanbul AVM’ye 5 km, Mahmutbey Metro Durağı’na ise 1 km mesafede bulunuyor. Hareketin tam merkezindeki konumuyla konuklarına sayısız avantajlar sunuyor. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.