Choise Hotels'ten Bodrum Mazı'ya ultra lüks otel

Bünyesinde Comfort, Quality ve Clarion gibi markaları barındıran Choise Hotels International, 2008 yılında hayata geçirdiği markası Ascend Hotel Collection’ı Türkiye getiriyor.

31/12/2019 23:40
Choise Hotels'ten Bodrum Mazı'ya ultra lüks otel

Choice Hotels, uzun vadede otel sayısını artırmayı planladıklarını açıkladı. Bu otellerden biri de önümüzdeki üç yıl içinde Bodrum Mazı'da hayata geçirilecek.

BÜNYESİNDE 160'DAN FAZLA OTEL VAR

2008 yılında yola çıkan Ascend markası bünyesinde New York, Miami, Sidney, Stockholm, Nice ve Dublin gibi şehirlerde 160’dan fazla oteli bulunuyor. Sevkon Gayrimenkul'ün Ortağı Nuri Sevil, ‘’Choice Hotels ile yaptığımız anlaşmanın bize lifestyle butik otellerimizi başarılı şekilde yönetmek için ihtiyaç duyduğumuz özgürlüğü vereceğine inanıyoruz.

Aynı zamanda Choice Hotels’in desteğinin, marka bilinirliğinin ve dağıtım kanallarının da işimize büyük katkı yapacağına inanıyoruz.’’ ifadelerini kullandı.  Choice Hotels şu anda Türkiye’de 3’ü İstanbul’da biri de Kahramanmaraş’ta olmak üzere 4 Clarion oteli ile hizmet veriyor.

BAE VE SUUDİ ARABİSTAN'DA 25 OTEL AÇACAK

Choice Hotels, Clarion, Comfort ve Quality markalarını büyütmek amacıyla geçtiğimiz aylarda Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da yeni anlaşmalar imzalamış, anlaşmalara göre, söz konusu bölgede 2021’e kadar toplamda 8 bin odalı 25 otel açacağını açıklamıştı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.