ÇEŞTOB-İZTAV kavgası başladı

Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Veysi Öncel, İzmir Turizm Tanıtma Vakfı (İZTAV)’ın yönetim kurulunda ÇEŞTOB’a yer verilmemesine sert tepki gösterdi.

31/12/2019 23:40
 ÇEŞTOB-İZTAV kavgası başladı

Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Veysi Öncel, İzmir Turizm Tanıtma Vakfı (İZTAV)’ın yönetim kurulunda ÇEŞTOB’a yer verilmemesine sert tepki gösterdi. Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Veysi Öncel, İzmir Turizm Tanıtma Vakfı (İZTAV)’ın genel kurul toplantısıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB)’nin İZTAV’ın yönetim kurulunda yer verilmemesine tepki gösteren Öncel, "Çeşme’ve İzmir’in turizm de hak ettiği yere gelinceye kadar çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğimizi ve kimsenin moralimizi bozmaya gücünün yetmeyeceğini zaman gösterecektir.

Birlik beraberlik ve çok çalışmayla gerileyen İzmir turizmini ayağa kaldırabilirdik. Biz yıllardır yurt içi ve yurt dışı tanıtım çalışmalarını zaten yapıyoruz. Aksatmadan kendi imkanlarımızla Çeşme’mizi tanıtıyor ve her yıl gözle görülür başarılar elde ediyoruz. ÇEŞTOB, 120 üyesiyle dimdik ayakta kaldı, kalmaya da devam edecektir. İZTAV’da birlik mesajları verilirken ÇEŞTOB’un bu çalışmalara katılmaması kimi mutlu etmiştir? İZTAV’da 90 üye varsa neden çalışacak, iş üretecek, İzmirli üyelerin tercihiyle seçilecek yönetim kurulu oluşturulmadı, neden seçim yapılmadı?

 Sayın Aziz Kocaoğlu’nun onayı alınmadan ÇEŞTOB’un dışarıda bırakıldığı yönetim kurulu listesini kim yaptı? Çeşmesiz bir tanıtım çalışmasını kamuoyuna nasıl anlatacaksınız? Çeşme olarak vakıf üyeliğinden ayrılmak belki kolay çözüm olacaktır; ama biz her zaman olduğu gibi yapıcı ve İzmir, Çeşme ve diğer beldeler için gece gündüz çalışamaya devam edeceğiz. Turizm adı altında İzmir’e kötülük eden, ihanet eden kişileri ayıklayıncaya kadar yolumuza ve vakfa desteğe tam destek vermeye devam edeceğiz" dedi. (İHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.