Çeşme turizmi masaya yatırıyor

Çeşme Otelciler Birliği ve Çeşme Esnaf Odası işbirliğiyle Çeşme ve Alaçatı’da geride bıraktığımız turizm sezonuyla ilgili değerlendirme toplantısı düzenleniyor.

31/12/2019 23:40
Çeşme turizmi masaya yatırıyor

10 Ekim Salı günü saat 14.00'da Çeşme  Çakabey Kültür Merkezin'de turizmciler, esnaf, Çeşme Kaymakamı, Çeşme Belediye Başkanı, Çeşme Emniyet Müdürü ve halkın katılımıyla bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirilecek.

Özellikle Alaçatıyla ilgili basında sıkça yer alan pahalılık, temizlik, gürültü kirliliği gibi konuların ele alınacağı ve sezonun değerlendirileceği toplantıya yoğun katılım bekleniyor. Çıkacak sonuçların gelecek turizm sezonuna hazırlık konusunda ışık tutması bekleniyor.

ÇEŞTOB Başkanı Veysi Öncel toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Sezonu sevap ve günahlarıyla ilçemizin yetkili makamlarıyla beraber masaya yatıracak ve Çeşme'nin Alaçatı'nın dünya markası olması yönünde kararlılığını sürdürebilmesi için çalışmalara devam edilecektir. Bu konuda bizlere destek olacak beldemizi seven herkesi toplantıya bekliyoruz" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.