Cem Kınay otelini kadınlara emanet etti

1930 yılından beri Avrupa’da hizmet veren Steigenberger Hotel Group’u İstanbul ile tanıştıran Cem Kınay, Steigenberger Hotel Maslak İstanbul’un yönetimini kadınlara emanet etti.

31/12/2019 23:40
Cem Kınay otelini kadınlara emanet etti

Türkiye turizm sektörüne yeni bir konsept hazırlayan Dr. Cem Kınay, Maslak’ın sadece önemli iş merkezlerinin bulunduğu bir yer olmaktan çıkıp, yaşam ve eğlence bölgesi haline gelmesi gerektiğini söyledi Kınay, “Birlikte lokasyonumuzun öneminin daha da artmasını sağlamak ve yeni kimliğimizle birlikte otelimizi bu bölgede bir buluşma noktası haline getirmek istiyoruz.” dedi.

1930 yılından beri sektörde hizmet veren Frankfurt, Almanya merkezli Steigenberger Hotel Group, Frankfurter Hof Frankfurt, Parkhotel Dusseldorf, Grandhotel Brüksel, Grandhotel Belvedere Davos'un da aralarında bulunduğu 109 otele sahip. Grup, Steigenberger Hotels and Resorts markasının yanı sıra Inter-City Hotels ve yeni kurulmakta olan Jaz in the City olmak üzere üç ayrı marka altında Avrupa, Asya ve Orta Doğu'da faaliyet gösteriyor.

İLK STEIGENBERGER OTELİ MASLAK'TA

Türkiye pazarındaki ilk Steigenberger Oteli, İstanbul Maslak'ta İstinye Park'ın ve Belgrad Ormanları'nın yakınında hizmete girdi. Otelde 305 adet geniş oda, executive kat ve ayrıca çeşitli büyüklükte toplantı, düğün salonları, 3000 m2' lik spa ve fitness merkezi, Cafe 333, Qubbe Bar ve Lobby Bar bulunuyor.

'KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ YER GÜZELLEŞİYOR'

Çalışanların, misafirleri her zaman sıcak karşıladığı 'magic smiling' konsepti ile yeni bir oluşum çalışmasına başladıklarını dile getiren Kınay, “Steigenberger Hotel Maslak İstanbul’da, kadının elinin değdiği her yer hızla güzelleşiyor” dedi.

Yönetiminde birbirinden özel kadın yöneticilerin yer aldığı otelin genel müdürlüğünü, 3 yıldır, Ekonomist Dergisi tarafından belirlenen “Yılın En Güçlü 50 Kadın CEO’su” listesinde yer alan Cansu Yörükoğlu yapıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.