Çakıl taşına tatili çizdiler

Crystal Hotels zinciri otellerin tümünde Temmuz ayı içerisinde düzenlenen çakıl taşı boyama yarışması sonuçlandı ve yarışmaya katılan tüm çocuklar ödüle layık görüldü.

31/12/2019 23:40
Çakıl taşına tatili çizdiler

Türkiye’nin çeşitli turizm rotalarında 16 otelle en yaygın yerli otel zinciri konumundaki Crystal Hotels, düzenlediği aktivitelerle de otel misafiri çocukların yeteneklerini ortaya çıkaran eğlenceli yarışmalar düzenliyor.Crystal Hotels zinciri otellerin tümünde Temmuz ayı içerisinde düzenlenen çakıl taşı boyama yarışması sonuçlandı ve yarışmaya katılan  tüm çocuklar  ödüle layık görüldü.

Crystal Hotels ve Nirvana LagoonVilllasSuites&Spamisafirlerine“Çakıl taşına 2015 Crystal Hotels tatilini yansıtacak ressamlar arıyoruz” sloganı ile çağrıda bulunan Crystal Hotels, eğlendirirken eğiten aktivitelere önem veriyor. Temmuz ayı sonuna kadar devam eden yarışmaya katılan eserlerin tümünü övgüye değer bulan yöneticiler bu eserleri sosyal medya hesaplarımız arasında bulunan @Crystal Hotelsfacebook sayfası ve instagramdaise #crystalhotels #2015yaz etiketleri ile birlikte paylaşıyor.

Sahilden elde edilen çakıl taşı ve mini kulüpte bulunan renkli boyaların katılım için yeterli olduğu yarışma için “Yıllar sonra anı kutusundan çıkarttığınız, kendi boyadığınız o çakıl taşı size 2015’de Crystal Hotels’de yaşadığınız tatili hatırlatacak” denildi.

    


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.