Bu kez gezdirenler gezdi

TÜRSAB Adana BYK tarafından düzenlenen etkinlikte, Adanalıları tatile götüren seyahat acentelerinin temsilcileri, bu kez dünyanın en önemli kış turizmi merkezlerinden biri haline gelen Kayseri Erciyes Kayak Merkezi ile Türkiye'nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden Kapadokya’yı gezdiler.

31/12/2019 23:40
Bu kez gezdirenler gezdi

Adanalı seyahat acentelerinin temsilcileri Erciyes ve Kapadokya’yı gezdi. TÜRSAB Adana Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK)  tarafından düzenlenen etkinlikte, Adanalıları tatile götüren seyahat acentelerinin temsilcileri bu kez  kendileri dünyanın en önemli kış turizmi merkezlerinden biri haline gelen  Erciyes Kayak Merkezi  ile Türkiye'nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden Kapadokya’yı gezdiler.

TÜRSAB Adana BYK Başkanı Murat Şirin tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, Adanalı seyahat acentelerinin temsilcileri Erciyes ve Kapadokya’ya gittiler. İki otobüsle Türkiye’nin en önemli turizm merkezleri olan Erciyes ve Kapadokya’ya giden Adanalı turizmciler,  her iki turizm beldesindeki tesisleri çok beğendiklerini söylediler.

Turizmciler, hem Erciyes’in hem de Kapadokya’nın Avrupa tarzı tesislerle birer turizm merkezi olduklarını söylediler. TÜRSAB Adana BYK Başkanı Murat Şirin, yaptığı açıklamada,  kış aylarında tatil için Adanalıları her hafta sonu Erciyes ve Kapadokya’ya götüren üyelerini bu kez TÜRSAB olarak  tatile götürdüklerini belirterek, ‘’Adanalıları gezdirenleri gezdirdik’’ dedi. Şirin, ziyaret sırasında, Erciyes ve Kapadokya’daki turizmcileri Adana’ya da davet etti.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.