Borajet’in hostes kıyafetleri üniversite öğrencilerinden

Borajet Havayolları hosteslerinin üniformalarını, düzenlenen yarışmayı kazanan 19 yaşındaki modacı öğrenci Beliz Abat tasarlayacak.

31/12/2019 23:40
Borajet’in hostes kıyafetleri üniversite öğrencilerinden

Yeni üniformaların, hazirandan itibaren kabin memurları (hostes) tarafından kullanılmaya başlanacağı belirtildi. Borajet Havayolları ve İstanbul Bilgi Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen kabin içi kıyafet tasarım yarışmasının finali önceki gün akşam gerçekleşti. Gençlere gelecek kariyerinde büyük fırsat sunan projenin kazananı, ünlü modacı Tuvana Büyükçınar’ın başkanlığındaki jüri tarafından seçildi.

Büyük beğeni toplayan tasarımların sahibi 1. sınıf öğrencisi oldu. Abat, ilk defa profesyonel bir iş gerçekleştirdiğini ve çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Yeşil riskli bir renktir ancak bunu Borajet’in kurumsal renkleri olduğu için yaptım. Umarım havalimanında farklı bir bakış yakalar ve yolcular da, Borajet hosteslerini uzaktan gördüğünde hemen fark edebilir.” dedi. Borajet Havayolları Kurumsal İletişim ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Yasemin Ahıskalı, üniforma seçimi ile gençlere, tasarımlarını paylaşabilecekleri ve geniş kitlelere duyurabilecekleri bir imkan hazırladıklarını söyledi. (Zaman)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.