Booking geri dönüyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Temurci, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Booking.com konusuyla ilgili yürüttüğü görüşmeler sonrasında şirketin faaliyetlerine tekrar devam etmesinin beklendiğini belirtti.

31/12/2019 23:40
Booking geri dönüyor

Ahmet Temurci, Booking.com'un Türkiye'deki faaliyetlerinin durdurulmasına ilişkin yaptığı açıklamada, yargının Booking.com’dan istediği bazı yükümlülükler bulunduğunu ifade etti. Temurci, "Sanıyorum istişareler sonrasında teknik, mali konularla ve vergisel belirli düzenlemeler yapılacak. Booking.com, bunları yerine getirdikten sonra faaliyetlerine devam edecektir" dedi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, mahkeme kararıyla Türkiye’deki faaliyetleri durdurulan Booking.com yetkilileriyle bugün gerçekleştireceği görüşmeye ilişkin de “Yarın (bugün) bir sonuç açıklanacağını zannetmiyorum. Arkadaşlarımız görüştüler ama benim ilk görüşmem olacak. Genel itibarıyla dinleme ve taleplerini değerlendirme toplantısı yapacağız. Çok hızlı sonuç almak isteriz” ifadelerini kullandı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.