Bitcoin’den kazandığı 100 Milyon Dolarla otel yapıyor

Bitcoin’e erken yatırım yapan şanslı kişilerden biri olan Kanadalı Calvin Ayre, sanal para birimi yatırımlarından elde ettiği kârlar ile finanse edilecek, Antigua’da (Karayipler’de bir ülke) 100 Milyon Dolarlık beş yıldızlı bir otel inşa ediyor.

21/02/2018 21:58
Bitcoin’den kazandığı 100 Milyon Dolarla otel yapıyor

Karayip Denizi’nin doğusunda yer alan ada ülkesi Antigua ve Barbuda’nın özel ekonomik elçisi olarak atanan Kanada doğumlu Ayre, Antigua sahilinde lüks turistik otel tesisinin yapımı için çalışmaların başladığını belirtti.

56 yaşındaki milyarder Ayre, Bitcoin değerinin yükselmesiyle servetine servet katmıştı. Kripto para birimlerinden elde ettiği kazancın bir kısmı olan 100 milyon dolarla lüks bir otel inşa etmeye başladığını ve bu otelin yapımının tamamen sanal para birimlerinden elde ettiği kazançtan finanse edileceğini açıkladı.

Romantik ve heyecan verici konsept

Antigua ve Barbuda başbakanı Gaston Browne açıklama yaparak şunları söyledi. Tesisin romantik ve heyecan verici konseptinin Antigua ve Barbuda’nın turizm potansiyelini arttırmasını ve adalarımıza yeni bir turist kategorisi getirmesini bekliyoruz. Sayın Ayre ile birlikte bu tesis ve Antigua’da yaptığı birçok yatırım üzerinde çalışmak için sabırsızlanıyoruz.

5 yıldızlı otel içerisinde kripto para ATM’leri buluyor olacak ve otelde kalmak için online rezervasyon yaptırmak isteyen müşteriler kripto para birimleriyle otelde oda ayırabilecek. Otelde ödeme yapmak için geçerli olacak kripto para birimi ise Bitcoin Cash olacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.