Biri bunları durdursun

OTSAD Başkanı Hüseyin Kırk'ı disipline sevk eden TÜRSAB Yönetim Kurulu, aldığı kararı, yanlış kişiye tebliği etti.

11/01/2018 14:26
Biri bunları durdursun

Sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle OTSAD Başkanı ve Comfort Turizm'in ortağı Hüseyin Kırk'ı disipline veren TÜRSAB yönetimi, aldığı kararı TÜRSAB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Mustafa Kırk'a gönderdi.

Mustafa Kırk: TÜRSAB açısından riskli bir durum

Hüseyin Kırk'ın 2003 yılından buyana şirketi ile hiçbir bağının olmadığını açıklayan TÜRSAB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi ve Bedir Turizm'in sahibi Mustafa Kırk, "Hüseyin Kırk'ın şirketimle hiçbir bağı bulunmamaktadır. Bunu da yönetimdeki arkadaşların bilmiyor olması mümkün değil. Bu tür maddi hataların yapılıyor olmasını Birliğimiz açısından riskli görüyorum" dedi.

Hüseyin Kırk: Okumadan imzaladıkları belli

Konuyla ilgili açıklama yapan Hüseyin Kırk ise 24 Kasım 2017'de alınan bir kararın, 8 Ocak 2018 tarihinde kendisine gönderildiğine dikkat çekerek, "Acentamın kuruluş sürecine çok yakından şahit olan TÜRSAB yönetim kurulu üyelerinin bu kararı okumadan imzaladığı belli.

Maddi temelleri olmayan intikam amaçlı bir girişim olarak nitelendiriyorum. Bugün yanlışlıkla kendi yönetimlerinin yedek üyesine disiplin kurulu evrakı tebliğ edenler, yarın korkarım ki kendilerini disipline verirler. Biri bunları durdursun..." dedi.

Hüseyin Kırk neden disipline sevk edildi?

TÜRSAB Genel Kurul'unun ertelenmesinin ardından Hüseyin Kırk'ın sosyal medya hesabından yayınlandığı iddia edilen gönderide "TÜRSAB seçimlerini kaybedeceğini anlayan melunlar, seçimi iptal ettirmiş. Yüzlerce acenta ile TÜRSAB'ın önünde olacağız" cümlelerini kullandığı ve melun sözcüğünün hakaret, " Yüzlerce acenta ile TÜRSAB'ın önünde olacağız" cümlesinin ise tehdit oluşturduğu iddia edildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.