Bir sergi, bir dergi!..

“Kuşlar, Ağaçlar, Çiçekler Ve Aşk ;”… Recep Peker Tanıtkan’ın objektifi ile dile geldi.

31/12/2019 23:40
Bir sergi, bir dergi!..

Ulusal ve Uluslararası çok sayıda ödüle sahip Gazeteci, Fotoğraf Sanatçısı Recep Peker Tanıtkan, Ankara’da ANKÜSEV Sanat Evi Sergi salonunda açtığı ve 13-24 Şubat 2017 tarihleri arasında gezilebilecek “ Kuşlar, Ağaçlar, Çiçekler ve Aşk “ adlı fotoğraf sergisinde, sanatçılar ve sanatseverleri doğadan objektifine takılan yansımalar ile yayın hayatına yeni başlayan “Sanatım” dergisiyle buluşturdu.

İzmir Çamaltı Tuzlasının Flamingoları, Nallıhan Kuş Cenneti’nin kuşları, Konya Ovası’nda buğday başakları, Ankara Çubuk Karagöl’ün doğası, Çamlıdere’nin çam ormanlarını, ,Afyon Sandıklı Koca Yaylası’nın yılkı atları, Yeniçağa gölü günbatımındaki balıkçıları, Datça Knidos’ta denizdeki dalgaların dansını, Ankara Kuğulu Park’taki siyah kuğuları ve daha birçok doğa harikasının, 46 yıllık gazeteci ve fotoğraf sanatçısı bir ustanın gözüyle büyüklü küçüklü 60 yakın fotoğraftaki yansımalarıyla Anadolu’da bir gezi yaptırıyordu gezenlere.

Sergi açılışına gelen çok sayıda sanatçı, öğretim görevlisi, sanat galerisi yöneticisi ile sanatsever fotoğrafların yaptırdığı geziye katılmanın yanı sıra , ,sanatçının uzun zamandan beri üzerinde çalışıp hayata geçirdiği “Sanatım” adlı derginin baskıdan yeni çıkmış, ilk sayısıyla tanıştılar. Sergi salonunda açılan bir stand ile tanıtımı yapılan dergi salondaki sanat camiasınca büyük ilgi ve beğeni topladı.

Üç ayda bir yayınlanması planlanan, imtiyaz sahipliğini Battal Yıldız, Genel Yayın Yönetmenliği ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü Suat Özer ve Yayın Koordinatörlüğü ile Görsel Yönetmenliğini ise Recep Peker Tanıtkan üstlendiği dergi, zengin içerik ve yazar kadrosu ile sanat dünyasına taze ve yeni bir soluk getirmesi ve bütün Türkiye’deki sanatçı ve sanatseverleri buluşturmayı hedefliyor.

Sanatım Derginin yazarlarının da hazır bulunduğu tanıtım gününde, yayın ekibi, derginin içeriğinin her sanatçının kendi sanatından, her sanatseverin de sevdiği sanat dalından bir şeyler bulabileceği konuları kapsayacağını, genç sanatçıların çalışmaları için ayrı bir bölüm ayrılacağını belirtti. Bir sonraki sayısının Nisan ayı içerisinde çıkacak “Sanatım” a başarılı, ülkemize ve genç sanatçılarımıza katkı sağlayacak bir yayın hayatı diliyoruz.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.