Belediye Başkanından turizm yatırımcılarına uyarı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi´nden otel yapmak için arsa alan ve bugüne kadar hiçbir faaliyette bulunamayan turizm yatırımcılarını uyardı.

08/06/2019 13:11
Belediye Başkanından turizm yatırımcılarına uyarı

KayTV – Erciyes TV ortak yayınında yayınlanan ‘Bayram Sohbetleri´ programına konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi´nden otel yapmak için arsa alan ve bugüne kadar hiçbir faaliyette bulunamayan turizm yatırımcılarına seslenip tatlı sert bir üslupla uyararak, “Ey yatırımcılar süresi içinde yatırımlarınızı yapın.

Aksi halde yapacağımız yeni düzenlemeler sonucu şuan değerli olan arsalarınız değersiz hale gelebilir. Ya gereğini yapın, ya da arsaları makul fiyatlarla başka yatırımcılara devir edin” uyarısında bulundu.

Ya gereğini yapın, ya da arsaları makul fiyatlarla başka yatırımcılara devredin 

Kaytv – Erciyes tv ortak yayınında yayınlanan ‘Bayram Sohbetleri´ programına konuk olarak Kay-Grup Haber Müdürü Ceyhun Üsten'in sorularını cevaplayan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, turizm yatırımlarına ivme kazandırıp, her yönü ile ilimizde turizm sektörünü canlandıracaklarını vurgulayarak, yeni yatırım alanları müjdesi verdi.

Başkan Büyükkılıç, sözlerinin devamında Erciyes Kayak Merkezi´nden otel yapmak için arasa alan ve bugüne kadar hiçbir faaliyette bulunamayan turizm yatırımcılarına seslenip tatlı sert bir üslupla uyararak, “Ey yatırımcılar süresi içinde yatırımlarınızı yapın. Aksi halde yapacağımız yeni düzenlemeler sonucu şuan değerli olan arsalarınız değersiz hale gelebilir. Ya gereğini yapın, ya da arsaları makul fiyatlarla başka yatırımcılara devir edin” çağrısında bulundu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.