Batman'da All Anatolia Turizm Yatırım ve Pazarlama Zirvesi

Genel Müdürlüğünü deneyimli turizmci Hüseyin Baraner’in yaptığı All Anatolia, Turizm Yatırım ve Pazarlama Zirvesi’nin ilki 18 Nisan 2018 tarihinde Batman’da gerçekleştirilecek.

12/04/2018 13:01
Batman'da All Anatolia Turizm Yatırım ve Pazarlama Zirvesi

Zirveye, dünya ve Türk turizminin önemli isimlerinin katılacak. "Anadolu’nun her bölgesi turistik açıdan zengin potansiyele sahip. Bu bölgelerden biri olan Güneydoğu Anadolu tarihsel, doğal kültürel mirasına rağmen henüz dünya turizm pazarında vitrine tam anlamıyla çıkamadı" diyen All Anatolia Genel Müdürü Hüseyin Baraner, Batman’da gerçekleştirilecek zirveyle bölgenin yeni bir atağa geçeceğini ifade etti.

“Birinci All Anatolia Turizm Yatırım ve Pazarlama Zirvesi’nde alanlarında çok başarılı bir geçmişe sahip olan turizm uzmanları, orta ve uzun vadeli turizm stratejisini oluşturmak için beyin fırtınaları yapacak” şeklinde konuşan Baraner,  All Anatolia’nın Güneydoğu Anadolu’nun kültür, doğa, tarih ve mutfak turizm değerlerini en özel anlatımlar, stratejiler ve marketing sistemleriyle dünya pazarlarına taşıma amacıyla yola çıktığını söyledi.

Sonuç raporu 2019 ITB Turizm Barometresi'nde sunulacak

“Bu hedefe odaklı olarak çok başarılı turizm yatırımcılarını, medya mensuplarını, özel Anadolu turlarının organizatörlerini, mutfak ve lezzet pazarlama uzmanlarını, kamu yöneticilerini bu zirvede buluşturuyoruz” diye konuşan Hüseyin Baraner, sonuçların raporlaştırılacağını belirtti.

All Anatolia’nın Batman Zirvesi’nden çıkacak raporları ve Anadolu’da gerçekleştireceği diğer büyük çalıştayların sonuçlarını dünya turizminin en büyük platformu ITB’nin Turizm Barometresine taşınacağını belirten Baraner, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “All Anatolia olarak çıkacak sonuçları, 2019 ITB Turizm Barometresi'nde Almanya ve Dünya’nın önde gelen yatırımcılarına sunacağız.

Batman’da gerçekleştirilecek zirvenin stratejisi kapsamında tur operatörlerini Batman’a davet edeceğiz. Burada temel olarak; kendisine güvenli ve cazip alanlar arayan turizm sermayesi ile uluslararası turizm tur operatörlerini Anadolu ile buluşturmayı amaçlıyoruz. Bu inanç ile 18 Nisan’da tüm Anadolu’yu dünya turizm piyasalarının vitrinlerine taşımak için Batman’dan yola çıkıyoruz.”

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.