Baraner: 1 yıl konuştuk bugün başlattık

Dünya’nın önde gelen turizmcileri PATA (Pasifik Asya Seyahat Birliği)'nin 40. kuruluş yılı için MACAU'da toplandı.

31/12/2019 23:40
Baraner: 1 yıl konuştuk bugün başlattık

Halil Öncü 

TÜRSAB Yurt dışı temsilcisi Hüseyin Baraner’ ALLANATOLİA projesi ile Türkiye tanıtımını en iyi şekilde yaparken, Anadolu'daki destinasyonları 5 kıtada 200 bin Seyahat satış elemanına anlatıyor.

Pasifik Asya Seyahat Birliği (PATA)’nin 40. kuruluş yıldönümü nedeniyle Macau'da bulunan TÜRSAB Yurtdışı Temsilcisi Hüseyin Baraner, "Dünya turizmcileri PATA'nın 40. kuruluş yılı için MACAU'da toplandı. Bende burada oldukça önemsediğim ALLANATOLİA projemizi buradan dünyaya tanıtıyorum. Anadolu'daki destinasyonları 5 kıtada 200 bin Seyahat satış elemanına bizzat kendi adımla sunuyorum” dedi. 
Düşük fiyat= düşük destinasyon Kırık fiyat = kırık ürün zihniyetine son.

Baraner, “PATA'nın 40. yılında ALLANATOLİA programını sunacağım. Dünyadan 2 bin turizmci davetli. 1 yıl konuştuk bugün başlattık: All-ANATOLİA projesi kapsamında "Baraner tavsiye ediyor" davetiyesi ile dünyada irtibatta olduğumuz 200 bin Seyehat Satış Elemanını Anadolu'muzun zenginliklerine ile buluşturacağız. Bugün Macau'da toplanan 60 ülkenin en seçkin turizm pazarlamacılarına ANADOLU DAVETİYELERİ’Nİ bizzat ellerimle vereceğim. ALL-ANATOLİA SALES CLUB olarak 200 bin satış elemanını ile irtibatta olacağız. Çok değişik etkinlikler ile Onları mutlaka Anadolu'ya getirip bu muhteşem zenginliği pazarlamaları için yardımcı olacağız. 5. kıtada yıllarca aktif bir şekilde sürdürülebilir turizme gönül vermiş seyahat satış elamanlarını Anadolu'daki yerel Turizm dinamikleri ile buluşturacağız. “Düşük fiyat= düşük destinasyon Kırık fiyat = kırık ürün” zihniyetine birebir ilişkiler, anlayış ve destek ile dur diyeceğiz” diye konuştu.
Turizm dünyada her 11. Kişiye istihdam sağlıyor
PATA (Pasifik Asya Turizm Birliği) başkanı Dr. Mario Hardy ise yaptığı açıklamada, "Turizm dünyada her 11. Kişiye istihdam sağlıyor ve hükümetler üzerinde önemi ve ağırlığı gittikçe artıyor .Turizm Bakanlıkları ve Eğitim Bakanlıklarını daha daha sıkı birlikte proje üretmeye davet ediyorum" diye konuştu.
1 yıl konuştuk bugün başlattık
All-ANATOLİA projesi kapsamında "Baraner tavsiye ediyor" davetiyesi ile dünyada irtibatta olduğumuz 200 bin Seyahat Satış Elemanını Anadolu'muzun zenginliklerine ile buluşturacağız.  Bugün Macau'da toplanan 60 ülkenin en seçkin turizm pazarlamacılarına ANADOLU DAVETİYELERİ'ni bizzat ellerimle vereceğim.  ALL-ANATOLİA SALES CLUB olarak 200 bin satış elemanını ile irtibatta olacağız. Çok değişik etkinlikler ile Onları mutlaka Anadolu'ya getirip bu muhteşem zenginliği pazarlamaları  için yardımcı olacağız.  5. kıtada yıllarca aktif olan sürdürülebilir turizme gönül vermiş seyahat satış elamanlarını Anadolu'daki yerel Turizm dinamikleri ile buluşturacağız.  Düşük fiyat= düşük destinasyon  Kırık fiyat = kırık ürün  zihniyetine birebir ilişkiler, anlayış ve destek ile  dur diyeceğiz..


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.