Bakan Avcı GETOB Yönetim Kurulu Toplantısı'nı yönetti

“Turizmde Sektör Toplantısı” için Marmaris’e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, GETOB Yönetim Kurulu Toplantısı'nı yönetti.

31/12/2019 23:40
Bakan Avcı GETOB Yönetim Kurulu Toplantısı'nı yönetti

GETOB Yönetim Kurulu Toplantısını yöneten Kültür ve Turizm Bakanı Nabi AVCI, GETOB Yönetim Kurulunca hazırlanan gündem maddelerini ele aldı. GETOB Yöneticilerince kendisine iletilen Dalaman Havalimanına, Yurtiçinden Trabzon, Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Van gibi illerin yanı sıra; İngiltere’den de tarifeli Uçak seferleri konulması, Konaklama İşletmelerinin tükettiği Elektrik, Su, Atık su, Katı atık ve Emlak vergilerinde indirimli tarife uygulanması, İhracatçı sayılanlara uygulanan KDV, ÖTV gibi vergilerden turizmcilerin de yararlanabilmesi,  ciddi darboğaza giren turizm sektörü temsilcilerinin kullandığı kredilerin ve ödemede güçlükler yaşanan vergi, prim borçlarının ertelenmesi hususlarında notlarını aldığını ve çözümü hususunda ilgililerle görüşeceğini ifade etti.

Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan toplantıda, Muğla Valisi Sayın Amir Çiçek ile Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk’ün GETOB’un taleplerini destekleyen tavırları dikkatlerden kaçmadı. Oldukça samimi havada geçen GETOB Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce organize edilen Sektör temsilcilerinin hazır bulunduğu “Turizmde Sektör Toplantısı”na geçildi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.